Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hayat bir bakarsın sana istediklerini sunmuş sevindirmiş bir bakarsın istediklerini cok görmüş vermemiş mutsuz etmiş oysaki bizler sabrımızın ödülünü almak hayırlı zaman nezamnsa ozaman o güzel haberi almak yeterki sabredelim sabrın azmi istediklerimiz olur inşallah rabbim kimsenin kucagını boş gözünü yaşlı muzsuz komasın rabbim kimin kalbinde ne varsa onu ona tek tek versin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhabalar. çarşamba gece kanamam oldu. hemen acile gittik. doktor hastanede yoktu eşim evini bulup hastaneye getirdi. 1 gece hastanede yattık. serumlar iğneler haplar jeller yapıldı. doktor ultrasonda baktı ve çok şükür bebeğimiz iyiymiş. çok şükür kanama durdu. hastaneden çıktık. sadece tuvalete kalkıyorum. yatıyorum ve ilaç kullanıyorum. çok şükür şimdi daha iyiyiz. inşallah bi daha böyle bişey olmaz.
lalezar aşılaman oldumu inşallah herşeyin hayırlısı olur canım.

geçmiş olsun canımmm inş bidahah böyle olayla karşılaşmasınn sağlıkla kucağına alamyı nasip ettsin yarabimmmm...

mavişim çook geçmiş olsun allah seni ve bebişini korusun tüm kötülüklerden cnmm bir daha böle bişi geçirmessin umarım cnmmm

kesinlikle huriscim kız erkek mühim değil tabikide ama kendini alıştırdıktan sonra birde ona ufak tefek pembiş şeyler aldıktan sonra böle bişi olması ne kötü olurdu 🙂)) valla ben yinede giyidiriridimmm okadar almışım 🙂

cok gecmiş olsun ablacım kendine dikkat et emi ablam rabbim seni ve melegini korusun