Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abla şimdi ben eşimle beraber olduktan sonra en son hiç akıntım olmadı iç çamaşırım hiç kirlenmedi ondan sonra 3 4 gün sonra akıntım başladı krem şeklinde ve bu akıntı sarı oluyor ? ne olabilir bu eşimle 9 gündür beraber degilim zaten abla eşim tutuklandı o yüzdende dua ediyom inşallah karnımda bebegim vardır yanlız kalmak istemiyorum 🙁
canım allah kurtarsın inşallah çok kötü bişi olmamıştır 🙁 genelde sarı akıntı gebelikte olur beyaz ise yumurtlama zamanı olur canım inşallah gebeliktir ama her akıntı gebelik belitrisi değldir cnmm...
abla şimdi ben eşimle beraber olduktan sonra en son hiç akıntım olmadı iç çamaşırım hiç kirlenmedi ondan sonra 3 4 gün sonra akıntım başladı krem şeklinde ve bu akıntı sarı oluyor ? ne olabilir bu eşimle 9 gündür beraber degilim zaten abla eşim tutuklandı o yüzdende dua ediyom inşallah karnımda bebegim vardır yanlız kalmak istemiyorum 🙁
normalde beraber olunca kalkınca akıntım spermler hep akıyordu ya aynı dakkika yada akşam şimdide sol tarafım agrıyor her sabah agrım var adetimede 9 gün var normalde adet dönemine yaklaşınca akıntım olurdu 🙁
canım allah kurtarsın inşallah çok kötü bişi olmamıştır 🙁 genelde sarı akıntı gebelikte olur beyaz ise yumurtlama zamanı olur canım inşallah gebeliktir ama her akıntı gebelik belitrisi değldir cnmm...
amin sagul ablacım ne olur dua et bana abla ne olur biliyorum abla akıntım oluyor normal beyaz sonra o akıntı sararıyor ilkkez böle oldu normalde akıntım sararmazdı bide ben hamişlige yormuyomda diorum belki intihap var sadece sorayım dedim
anladım canım eğer yumurtlama zamanlarında beraberlk olmuşsa hamile olabilirsin peki başka belrtin varmı çünkü kasık ağrısı ve sarı akınrı üşüttüğümüz zamanda olmakta.. ama gebeliktendir umarum
normalde beraber olunca kalkınca akıntım spermler hep akıyordu ya aynı dakkika yada akşam şimdide sol tarafım agrıyor her sabah agrım var adetimede 9 gün var normalde adet dönemine yaklaşınca akıntım olurdu 🙁
şuan başka belirtim yok sadece sık sık idrarim var okadar sol tarafım gün boyu agrıyor böle idrarimde sürekli koyu böyle inşallah ama buseferde yok biliyorum eşime güzzel haberi veremicem biliyorummm