Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

valla gerçekten bunlar mümkün ultrasonda yanılma oluyor hele benim doktorun ultrasonu maşallah okadar eskiki ben kız istiyorum deyince adam kız diyip salladı belkide beni 🙂)) hayırlısı olsun...

Arkadaşıma 8 ay oğlan dediler sonradan kızın olacak diye söylediler. Doktorlar genelde güzel tahmin ediyorlar. Ama bazen böyle de olabiliyor.

Şimdi benim son adet tarihim 14.Mayıs ama eşim askerden ayın 23'de geldi. Bebeğim tahminen kaç haftalık. Adet tarihinden itibaren hesaplarsak çok saçma oluyor. O zaman eşim burada değildi ki.... Yarın doktora gidiyorum. Çok istediğim bir doktor vardı ondan randevu koparabildim... Bakalım kaç haftalık çok merak ediyorum..Kızlar mızmızlanmak istemiyorum ama inanın günden güne daha kötü oluyorum. İşyerinde işlerim birikti yapacak gücüm kalmıyor. Gelen giden vatandaşlar kokuyor gibi oluyor ne bileyim parfüm kokuları bile beni rahatsız ediyor.

cnm sen 6+6 haftalık hamilesin yani yarın tam 7 haftalık olcan sonuçta adetinin ilk gününden hesaplıyor doktorlar o gün yumurtlama olmasada yumurta ilk ozaman oluşmaya başladığı için 🙂

Şimdi benim son adet tarihim 14.Mayıs ama eşim askerden ayın 23'de geldi. Bebeğim tahminen kaç haftalık. Adet tarihinden itibaren hesaplarsak çok saçma oluyor. O zaman eşim burada değildi ki.... Yarın doktora gidiyorum. Çok istediğim bir doktor vardı ondan randevu koparabildim... Bakalım kaç haftalık çok merak ediyorum..Kızlar mızmızlanmak istemiyorum ama inanın günden güne daha kötü oluyorum. İşyerinde işlerim birikti yapacak gücüm kalmıyor. Gelen giden vatandaşlar kokuyor gibi oluyor ne bileyim parfüm kokuları bile beni rahatsız ediyor.
undefined: undefined »

amin cnmmm.. evet herbirimiz biribirimiz için çok değerli oldu burda aile gibiyiz 🙂 sende allaha emnat ol cnmm bebişine ve kendine çok iyi bak..

Sağol canım allah razı olsun.. İnşallah hepimiz sağlıklı sıhatlı bebeklerimize kavuşuruz. İnan hepiniz bir parçam gibi oldunuz. Haberlerinizi almasam merak ediyorum. Allahıma emanet olun inşallah
undefined: undefined »

Geri