Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

merhabalar. çarşamba gece kanamam oldu. hemen acile gittik. doktor hastanede yoktu eşim evini bulup hastaneye getirdi. 1 gece hastanede yattık. serumlar iğneler haplar jeller yapıldı. doktor ultrasonda baktı ve çok şükür bebeğimiz iyiymiş. çok şükür kanama durdu. hastaneden çıktık. sadece tuvalete kalkıyorum. yatıyorum ve ilaç kullanıyorum. çok şükür şimdi daha iyiyiz. inşallah bi daha böyle bişey olmaz.
lalezar aşılaman oldumu inşallah herşeyin hayırlısı olur canım.

gecmis olsun canim. Dikkat et kendine ve melegine. Dr ne derse yap bakalim. Rabbim korusun bebeginizi de... ins da tekrarlanmasin...

yaa kislar bana yardimci olun cok kotuyum. bu hafta baslayan bir mide yanmalarim var. cok kotu beni mahvediyor. bizim sipacik da ayaklariyla hareket ettikce mideme vuruyor mahvoluyorum. masaallah bizim ki de baya bi hareketli. dayanamayacak dereceye geliyorum dun gece rahatlamak icin resmen ayiptir soylemesi ama cikardim. napcam bilmiyorum. bu doguma kadar boyle surcek mi ne yemek yiyesim geiyor ne su icesim. bunun yuzunden birde istahsizlik oluyor... dogal yollarla halledebilirmiyim sunu ye bunu ye diyebilceginiz biseyler var mi? cunku burda tr deki talcide benzer bi hap vermisti dr, boyle durumlarda al diye ama bana ne o ne soda fayda etmedi..🙁((

slm kızlar yenı hamıleyım tahmınım 1 aylık falan ara ara genıtal bölgemde adet olucakmısım gibi sancılar gırıyor bırde kasıklarıma pazartesı doktora gıdıcem bekleyeyımmı acaba önemlı bişey varmıdır bilemedım yardım edın lutfen ilk hamılelıgım fazla bılgım yok

slm kızlar yenı hamıleyım tahmınım 1 aylık falan ara ara genıtal bölgemde adet olucakmısım gibi sancılar gırıyor bırde kasıklarıma pazartesı doktora gıdıcem bekleyeyımmı acaba önemlı bişey varmıdır bilemedım yardım edın lutfen ilk hamılelıgım fazla bılgım yok

Oncelikle hosgeldin ve hamileligin hayirli olsun canim. Gebeligin erken donemlerinde oluyor korkulcak bisey yok, telaslanma 🙂 guzel ve kolay bir hamilelik gecirmen dileklerimle...

merhabalar. çarşamba gece kanamam oldu. hemen acile gittik. doktor hastanede yoktu eşim evini bulup hastaneye getirdi. 1 gece hastanede yattık. serumlar iğneler haplar jeller yapıldı. doktor ultrasonda baktı ve çok şükür bebeğimiz iyiymiş. çok şükür kanama durdu. hastaneden çıktık. sadece tuvalete kalkıyorum. yatıyorum ve ilaç kullanıyorum. çok şükür şimdi daha iyiyiz. inşallah bi daha böyle bişey olmaz.lalezar aşılaman oldumu inşallah herşeyin hayırlısı olur canım.
Geçmiş olsun canım Rabbim tekrarını yaşatmasın...Maşalah :nazar: diyelim nazarlardan saklasın mevlam... Bol bol dinlen ... Allahıma emanetsin..

Geri