Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yawrum umutsuzluğa düşme neden olmasınki allahın izniyle seninde bebeğin olcak.. dediğin belirtiler hamlieliktede oluyor ama idrar yolu enfeksiyonundada aynısı olabiliyor.. sen yinede olumlu düşün cnmmm inşallah eşine süprizi veririsin..

şuan başka belirtim yok sadece sık sık idrarim var okadar sol tarafım gün boyu agrıyor böle idrarimde sürekli koyu böyle inşallah ama buseferde yok biliyorum eşime güzzel haberi veremicem biliyorummm

Arkadaşıma 8 ay oğlan dediler sonradan kızın olacak diye söylediler. Doktorlar genelde güzel tahmin ediyorlar. Ama bazen böyle de olabiliyor.

Ayyy inanmiyorum bunun en kotu yani alisverislerin olur herhalde bir hevesle aldigin pembelerini maviye donusturmek yada mavileri pembeye.... gerisi fark etmezde kiz oglan hayirlisi diye dua ediyoruz cunku hep... cok komik ama bne ultrasyona girdigimde dr pipisini isaretleyip fotografini cikartmisti cok gulmustum. al bak kesin der gibi......hehhehehhe

Canim ins bebisin gelmistir. biraz kendini rahat birak bunaltma hayirlisi olsun ins.

Kızlar yarın 9,30 da aşılamam olacak hepinizden dua desteklerinizi rica ediyorum, şimdiden Allah razı olsun hepinizden...

dualarim seninle ablacim. ins guzel mujdeler verirsin bize...

unam benim 21temmuz

selam kızlar nasılsınız..

liste gün geçtikçe büyüyor..bende adetimin gelmesini bekliyorum bakalım şu içtiğim otlar fayda göstermişmi? o yüzden biraz heyecanlıyım,biraz tedirginim..

bugün nöbete gidiyorum inşallah hormon testi yapmamak için kendimi tutarım..