Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

evet canım ikimizinde kızı olacak bu kadar erkek yoğunluğunda bi ibizim kız sanırım aman kuytu köşede kıstırmasın kızlarımızı bu oğlanlar 🙂)) şaka bi yana allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin cnmm...

bak canım ben sana ne demiştim üzülmene gerek yok herşey yolundaymış canım okadar çok sevindimki bide allahın izniyle sağlıkla doğumumuzuda yapsak kucağımıza alsak yanacıklarını totişlerini sıksak ne güzel olcak değilmi 🙂))

sağol gevezecimm allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çok öpüyorum cnmmm...

cnm dediğim gibi bilmiyorum hangisi doğru söylüyor.benim düşükten beri sürekli göğüslerim sütleniyor 9 ay oldu dr dostinex diye bi ilaç verdi kaç kez kullandığım ay geçiyor diğer ay tekrar başlıyor adet bittikten sonra normale biniyor diğer ay yumurtlama döneminde yine başlıyor dr sordum verdiğiniz ilaç işe yaramıyor diye gebeliğe sütlenme engelmiş dedim hormon testi yapıyor temiz çıkıyor ne yapıcağımı bilmiyorum bide senin dr na soRARmısın?

AuSSie-AnGeL gelmiş geçmiş olsun canım. Bak bebeğinden güzel haberler almışsın. Allah çok büyük..İnşallah bebeğini hayırlısı ile kucağına almak da nasip olur.

kızlar birde sorum olacak bu zamana kadar adetim 25 günde bir olurdu ve şaşmazdı 2 aydır 28 günde bir olmaya korunmasız 7. ayım niye adet düzenim değişti sizce yumurtlama tarihimdemi değiştimi birde yumurtlama takvimine göre hamile kalan varmı lütfen yardım 🙂)

Canım selam, ben de çok tecrübeli değilim ama evlendikten sonra ve bebek için denemelere başladıktan sonra benim de yıllardır düzenli olan adetim arada bir sapıtıyor... Anlamıyorum, belki % 50 biyokimyasal gebelik yaşanıyormuş ya, gebe kalıyoruz tutunamıyor sonra ondan olabilir...