Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

günaydın melekler, gününüz dününüzden güzel geçsin...

tunacim bi daha bakabilir misin eger varsa yapmami istedigin yine yaparim 🙂)

canım çok sağol güzel olmuş, sadece 1-2 değişiklik yaptım gerçekten bu renkliyi yazması acayip yavaş olmuş, duruma göre bakıcam artık, yardımcı olursan sevinirim çok tşkler...

sağol tunacım inşallah gelmiştir ama geç döllenme olunca kanda çıkmıyomu bilemiyom canım ya adet olmadım hala umutlanıyom

geç döllenme de olsa çıkmayabilir tatlım inş yeni bir kan testiyle bebek haberi alırsın hayırlısı olsun..

citosum anladim canim. hakkinda ne haayirli ise o olsun ins. Allah yardimciniz olsun canim. annemlerden uzak olcam diye uzulme bak bu konuda beni dusun 🙁 kim bilir bi daha ne zaman gelcem tr ye. ha diyince gelinmiyor. gerci annem doguma gelcek ama ya digerleri. gurbetlik cok daha zor. ne onlar istediginde gelebiliyorlar ne biz istedigimizde gidebiliyoruz. gerci buna da sukur. 15 senedir tr ye gitmeyen arkadaslarim var burda. gitseler geri donemeyecekler. ben de iste onlari dusunup sabrediyorum her zaman. ya daha kotusu olsa diye. en zor durumda bile sukretmeyi ogrendim hayatimda. sukurler olsun su halimize bile ins canim. hakkimizda her zaman hayirlisi olsun. bebegime gelince elhd. iyi ins. yarin dr kontrolumuz var bakalim dr ne diyecek. geri sayim basladi ins. ramazan sonuna bekliyoruz bakalim. ins hersey yolunda gider de sag salim alirim kucagima da. ins sizden de en kisa zamanda duycam bu haberleri. hep dualarimdasiniz ins 🙂)

canım benim az kalmış doğumuna Allah tamamına erdirsin, önce bebeğine sonra annenlere kavuştursun seni.

Beni yanıtlayacak biri yok muuu?? 🙁(((

Arkadaşlar günaydın... Ben geçen ay 3' ünde ( 3 haziran ) adet olmuştum... Bu ay mutlaka psikolojik ama kendimi hamile gibi hissediyorum... Kasıklarımda ağrı, göğüslerde şişme ve ağrı... Ancak 25 Haziran' da kan testi yaptırdım değer 3,46 çıktı 🙁 Klinikteki hemşire daha erken olabilir dedi, değer 2' nin altında değil... Tekrarlamalısın dedi...Bu sabah da yine psikolojik mi bilmem midem bulandı, kusacaktım neredeyse bisküvi attım ağzıma sonra, öyle düzeldim...
Sizce kan testini erken mi yaptım yoksa psikolojik hamilelik mi yaşıyorum...
Benim de tüm testlerim iyi çıktı şükür, rahim filmi çektirdim, tüpler de açık... O işkenceye bile katlandım, sanırım gerisi takdir-i İlahi, bana dua eder misiniz???

Teşekkürler..

günaydın canım adet döngünü bilmiyorum ama kan testini erken yapmışsın bence, biraz zaman geçsin geç döllenmeden dolayı geç de çıkabiliyor, inş gelmştir bebeğin Allah gönlüne göre versin..

tunacım hgçok özledik seni gerçi yaz olduğu için herhalde topikte kış yoğunluğu yok ama yinede girmeden duramıyoruz eeee tatil güzel geçmiş ne güzel tunada deşarj olmuştur biraz 🙂 bebişin iyi olduğunada sevindim allahım cümlemizi tamamına erdirsin o mis bebiş kokularını almayı nasip eylesin 🙂 canım benimde kontrolüm 4 temmuzda 🙂 normalde kendi doktorumun hesabına göre benimde 14. haftam ama ikili testi yapan uzman doktorun hesabına ve demesine görede 15. haftadayım yani iyce karıştım bilemiyorum 🙂 canım senin ikili testte cinsiyeti göstermedimi benimki öylece açmış heryer meydanda duruyordu 🙂 babamız çok sevindi oğlumuz olucana bende tabiki zaten sağlığı herşeyden önemli ismi bile hazır babamız meriç diyor çocuklar ve ben toprak diyoruz sonuç meriç toprak oldu allahım nasip etsin inşallah 🙂 şimdilik böyle seninde inşallah bu kontrolde belli olur heee bide senin karnın çıktımı benim bayağı olduu 🙂 öncekilerde 6 ayda ancak kabarırdı şimdi gören hemen anlıyor hamişmisin diye soruyor seninde karnın belirginleştimi merak ettim yaşımdan dolayımı acaba 🙂

canımmm ben de sizleri çok özledim hep aklımdaydınız. senin yerin de ayrı tabi çünkü hamileliklerimiz neredeyse aynı🙂 bebek için daha doktora gitmedim en son tatil öncesi gitmiştim şimdi ayın 4üne kadar bekliyorum, şükür yolculukta bir sorun olmadı ama benim karnım şimdilik çok çıkmadı mavişim inş iyidir, gerçi belli olmaz tunada da 4 aydan sonra başlamıştı sonra yarım dünya olmuştum🙂 inş iyilerdir de Allah hepimizin tamamına erdirir. canım benim de pazarları haftam değişiyor 15 e girdik bakalım, üçlü test 16-18. haf. arası olduğu için pazara inş 15 haftam bitmiş olacak onu da yaptırırım diye düşünüyorum. ayy canım yaa yerim ben oğluşunun adını inş Allah kucağımıza almayı nasip etsin. benim ikili testte ultrasonda göstermedi ama çok hareketliydi ense kal. 1,17 çıkmıştı. bakalım bu kont. inş gösterir insan merak ediyor gerçekten hayırlısı olsun. canım benim çok öpüyorum seni ve bebeğini...

Son düzenleme:
hanımlarrrr kızımla biz geldikkk 🙂))) günaydın herkeseee...
misafirim olduğu için giremedim hiç o nedenle yazamadım size bir kızım olacakmış çok mutluyum okadar büyümüşki bebişim bide bi hareketli zilli yerinde durmuyor doktor bakana kadar canı çıktı anası gibi kıpırdak olcak herhalde allah herkese nasip etsin bu duyguyu..
tunacım hoşgeldin cnmmm tatil iyi geçti umarım bebişte iyi tatil yaptı ne güzel 🙂 sen nasılsın bu arada yakında sende öğenirsin cinsiyeti...

canımsın seninde yerin bende başka hem topiğe üyeliğimiz hemde hamişliğimiz denk gidiyor 🙂 senin ikinci hamişliğin benim 3. hamişliğim int teki araştırmalarıma göre 2 den sonra karın kasları gevşediği için daha çabuk belirginlik gösterebilirmiş hamşlik herhalde ondan çabuk çıktı ben ilkinde 13 kilo ile doğuma gittim ikincide 30 kilo almıştım ama 20 günlüktü tekrar 54 kiloya inmiştim bunda heniz kilo almadım ama sigarayı bıraktığım için zaten 14 kilo fazlam vardı bide hamişlik girdi devreye inşallah daha fazla almam 🙂 amaaann alsamda sonra veririm herhalde dimiiiii 🙂 ben şimdi hareketlerini hissedeceğim günleri bekliyorum ve babamıza hissettireceğim zamanı o daha hiçbirşeyin farkında değil sadece kontrollerde ultrason görüntülerini görünce şaşkınlaşıyor sonra unutuyor 🙂 onu bir tekmelese bişeyleri daha güzel birlikte hissedicez 🙂 4 temmuzda ikimizde doktorda olucaz ama benim doktor artık 3 lü test yok diyor onun yerine başka bişey varmış galiba 19-20 haftalık gibi onu yaptırıcaz diyor bakalım nolcak hadi ikimiz içinde hayırlısı 🙂 bebişin iyidir canım 4. ay annenin balayıymış başta yaşanan sıkıntılar bittiği için sonra yine başlıycak ağırlık filan ama sabırsızlıkla bekliyorum 🙂 sende kendine ve bebişe iyi bak öpüyorum sizi 🙂

misafirim olduğu için giremedim hiç o nedenle yazamadım size bir kızım olacakmış çok mutluyum okadar büyümüşki bebişim bide bi hareketli zilli yerinde durmuyor doktor bakana kadar canı çıktı anası gibi kıpırdak olcak herhalde allah herkese nasip etsin bu duyguyu..
tunacım hoşgeldin cnmmm tatil iyi geçti umarım bebişte iyi tatil yaptı ne güzel 🙂 sen nasılsın bu arada yakında sende öğenirsin cinsiyeti...
sarıgelinim gözünaydın 🙂 şanslı annenin ilk bebeği kız olurmuş sende onlardansın demek 🙂 allahım tamamına erdirsin cümlemizi güzelim çok sevindim senin adına senin nekadarlık oldu şimdi hissetmeye başladınmı hareketlerini 🙂 kız bebek daha hareketli olurmuş ben bilmiyorum ama kardeşimin bir kızı bir oğlu var o ve birkaç tane tanıdık söylüyor 🙂 kendine ve bebişine iyibak öpüyorum sizide 🙂

yasmin çok üzüldümtatlım ama inan vakitsiz gelmiyolar sabret bebğim sabret rabbim inş. fazla bekletmez artıkta hayırlısıyla önümüzdeki ay gelir bebişin.
aminnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah sizlerin dualarınıza bekliyorummmm rabbim nasip eder inşallh:cry:

canim sadece sabir ins cok bekletmez melegin. benim 10 ay sonra geldi bazi arkadaslara gore cok da beklemis degilim ama bana o 10 ay 10 sene gibi gelmisti ne yalan soyliyim 🙁 beklemek gercekten cok zor ve ben ne zaman bu beklemelerim basladi kendimi rahat birakmadim o zaman hep adetlerim gecikmeye basladi kimi zaman bir haftadan fazla bile gecikiyordu. her seferinde acabami diyordum. dra gittigimde cocumuzun olmayacagini soyleyince ilk defa o zaman iliskilerimde ne yumurtlama gunume baktim ne aklimda cocuk vardi. cunku olmaz demisti dr. ama hemen o ay hamile kaldim ben rabbim buyuk. herkesin dedigi gibi ummadigim anda geldi oglum. biraz bu dusunceyi atmak gerkiyor kafadan. ama zor bu. cok iyi bilirim insan kendini alamiyor ne hesaplamalardan ne dusunmekten, ama aslinda yanlis yapiyoruz. birazcik rahat biraksak daha cabuk geliyor melekler

en kisa zamanda senin de bu duygulari tatman dileklerimle ve tum isteyenlerin ins. 🙂)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ah canım kafamdan atabilme olayını yapabilsem zaten ne yapsem ne etsem yapamıyorummmmmm.her hüsran yasamakta yorulmaya basladımmmmmm.hersey rabbimden .inşallah oglunu saglıklı bi sekilde kuucagna alırsınnnnn:bebeğim:

selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir ben beklıyorum bebğin düşmesini ya düşcek yada kallp atımları duyulunca bir sonuç oluşcak ALLAH bnım durumumdakı herkese yardım etsin ALLAHa emanet olun hoşçakalın
senin yanındayız tatlımmmm içini ferah tutttt

kızlar biraz önce erken gebe kalmak için catte birinden yeni bi yöntem duydum duyarımda kızlara dimemmi belki bilenlerinz vardır bele yakı vuruyomuşsun kızın tarif ettiği şekilde anlatam adetin bittikten sonra yıkanınca bi yakıyı ikiye kesip kuyruk sokumuumuza denk gelicek şekilde yapıştırıyomuşuz iki gün kalıyomuş sonra ilişkiden sonra sanırım yıkanıcamız zaman çıkraıyomuşuz rahmi sıcak ttuyomuş nette de bi çok deneyen varmış bu nu anlatan arkadaşın anneannesi ve anneside böyle gebe kalmış kendiside böyle denemiş ve ilk ay gebe kalmış.denemesi bizden taktir allahtan bide gool da yazınca çıkıyomuş denemk isteyen bi baksın rabbim boş çıkarmaz inş.
canım deneyen kişi sayısı bayagı yüksek galiba. acaba bendemi denesem heyecanlandım şimdiiiiii. denemekten ne çıkr:bebeğim:
Huris canım bende sizleri özledim:kiss: sizi unutmak ne mümkün bu ara biraz sorunlarım var bebek için özel bir şey yapmıycam tayin bekliyoruz çıkmadı çıksada bir an önce işleri yoluna koysak..Yine annemlerden uzak olucam yine taşınıcam diye stres yapıyorum kafam okadar karışıkkii😕 Hurişş senin hamişlik nasıl gidiyor canım hepinize topluca dua ediyorum cenabı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh..Geveze ben siteya geliyorum ama topiğe bir kaç kez girdiğimde kimseyi göremedim😀 canım sakın stres yapma üzülme rabbim hayırlısını versin senin o güzel canın sağolsun:kiss:Olucağı varsa olur gülüm 🙂Bir gelişme olursa haberdar et olurmu:kiss:
evte çitosumm kendini çok ösletdinnn.rabbim kalbine göre versinnn

Arkadaşlar günaydın... Ben geçen ay 3' ünde ( 3 haziran ) adet olmuştum... Bu ay mutlaka psikolojik ama kendimi hamile gibi hissediyorum... Kasıklarımda ağrı, göğüslerde şişme ve ağrı... Ancak 25 Haziran' da kan testi yaptırdım değer 3,46 çıktı 🙁 Klinikteki hemşire daha erken olabilir dedi, değer 2' nin altında değil... Tekrarlamalısın dedi...Bu sabah da yine psikolojik mi bilmem midem bulandı, kusacaktım neredeyse bisküvi attım ağzıma sonra, öyle düzeldim...
Sizce kan testini erken mi yaptım yoksa psikolojik hamilelik mi yaşıyorum...
Benim de tüm testlerim iyi çıktı şükür, rahim filmi çektirdim, tüpler de açık... O işkenceye bile katlandım, sanırım gerisi takdir-i İlahi, bana dua eder misiniz???

Teşekkürler..
inşallah hamilesindirrrrr dualarımız seninle

ay sevindim senin adınaaaa senim gbi tatlı bi kızın olacak o zaman🙂

oy oy maşallah bir tane de kızımız mı geliyor? gözünüz aydın ne güzel Allah tamamına erdrsn canım🙂 kıpırdak zilli yer onu teyzeleri🙂 hb canım çok özlemişim sizi valla. tatil iyiydi, bebeğim de iyidir inş, yolculuk olunca biraz tedirgin oldum ama şükür bir sorun olmadı, gelince doktora gitmedim daha inş mışıl mışıl uyuyordur. kont 4 temmuzda inş benimki de cinsiyetini gösterir.

canımsın seninde yerin bende başka hem topiğe üyeliğimiz hemde hamişliğimiz denk gidiyor 🙂 senin ikinci hamişliğin benim 3. hamişliğim int teki araştırmalarıma göre 2 den sonra karın kasları gevşediği için daha çabuk belirginlik gösterebilirmiş hamşlik herhalde ondan çabuk çıktı ben ilkinde 13 kilo ile doğuma gittim ikincide 30 kilo almıştım ama 20 günlüktü tekrar 54 kiloya inmiştim bunda heniz kilo almadım ama sigarayı bıraktığım için zaten 14 kilo fazlam vardı bide hamişlik girdi devreye inşallah daha fazla almam 🙂 amaaann alsamda sonra veririm herhalde dimiiiii 🙂 ben şimdi hareketlerini hissedeceğim günleri bekliyorum ve babamıza hissettireceğim zamanı o daha hiçbirşeyin farkında değil sadece kontrollerde ultrason görüntülerini görünce şaşkınlaşıyor sonra unutuyor 🙂 onu bir tekmelese bişeyleri daha güzel birlikte hissedicez 🙂 4 temmuzda ikimizde doktorda olucaz ama benim doktor artık 3 lü test yok diyor onun yerine başka bişey varmış galiba 19-20 haftalık gibi onu yaptırıcaz diyor bakalım nolcak hadi ikimiz içinde hayırlısı 🙂 bebişin iyidir canım 4. ay annenin balayıymış başta yaşanan sıkıntılar bittiği için sonra yine başlıycak ağırlık filan ama sabırsızlıkla bekliyorum 🙂 sende kendine ve bebişe iyi bak öpüyorum sizi 🙂
amann boşver kiloları mavişim sonra veririz🙂 kontrolümüz de aynı güne geliyor ne şans🙂 inş benim de bebeğim iyidir, dediğin gibi karın şişliği de kişiye göre değişir ama ne biliyim tatile gidip geldim ya 3 haftadır görmüyorum bebeğimi umarım sağlığı yerindedir, belki benden de üçlü test istemez tam bilmiyorum ben yine de ister belki diye 15 bitince gidiyim dedim. sorma hareketlerini hissedeceğim günleri ben de iple çekiyorum, kocaman öpüldünüz...

Geri