Huris canım bende sizleri özledim sizi unutmak ne mümkün bu ara biraz sorunlarım var bebek için özel bir şey yapmıycam tayin bekliyoruz çıkmadı çıksada bir an önce işleri yoluna koysak..Yine annemlerden uzak olucam yine taşınıcam diye stres yapıyorum kafam okadar karışıkkii😕 Hurişş senin hamişlik nasıl gidiyor canım hepinize topluca dua ediyorum cenabı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh..Geveze ben siteya geliyorum ama topiğe bir kaç kez girdiğimde kimseyi göremedim😀 canım sakın stres yapma üzülme rabbim hayırlısını versin senin o güzel canın sağolsunOlucağı varsa olur gülüm 🙂Bir gelişme olursa haberdar et olurmu
citosum anladim canim. hakkinda ne haayirli ise o olsun ins. Allah yardimciniz olsun canim. annemlerden uzak olcam diye uzulme bak bu konuda beni dusun 🙁 kim bilir bi daha ne zaman gelcem tr ye. ha diyince gelinmiyor. gerci annem doguma gelcek ama ya digerleri. gurbetlik cok daha zor. ne onlar istediginde gelebiliyorlar ne biz istedigimizde gidebiliyoruz. gerci buna da sukur. 15 senedir tr ye gitmeyen arkadaslarim var burda. gitseler geri donemeyecekler. ben de iste onlari dusunup sabrediyorum her zaman. ya daha kotusu olsa diye. en zor durumda bile sukretmeyi ogrendim hayatimda. sukurler olsun su halimize bile ins canim. hakkimizda her zaman hayirlisi olsun. bebegime gelince elhd. iyi ins. yarin dr kontrolumuz var bakalim dr ne diyecek. geri sayim basladi ins. ramazan sonuna bekliyoruz bakalim. ins hersey yolunda gider de sag salim alirim kucagima da. ins sizden de en kisa zamanda duycam bu haberleri. hep dualarimdasiniz ins 🙂)