Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

evet gamzecimmm biliyorsun çok istiyordum kız allah gönüme göre verdi gerçi herşeyin başı sağlık 🙂) bizde seni özledik herkesin yeri çok ayrı burda.. inşallah en kısa sürede bebişinle sende hasret giderirsin cnmmm insan çok özlüyor ve merak ediyor...
oy oy maşallah bir tane de kızımız mı geliyor? gözünüz aydın ne güzel Allah tamamına erdrsn canım🙂 kıpırdak zilli yer onu teyzeleri🙂 hb canım çok özlemişim sizi valla. tatil iyiydi, bebeğim de iyidir inş, yolculuk olunca biraz tedirgin oldum ama şükür bir sorun olmadı, gelince doktora gitmedim daha inş mışıl mışıl uyuyordur. kont 4 temmuzda inş benimki de cinsiyetini gösterir.

amann boşver kiloları mavişim sonra veririz🙂 kontrolümüz de aynı güne geliyor ne şans🙂 inş benim de bebeğim iyidir, dediğin gibi karın şişliği de kişiye göre değişir ama ne biliyim tatile gidip geldim ya 3 haftadır görmüyorum bebeğimi umarım sağlığı yerindedir, belki benden de üçlü test istemez tam bilmiyorum ben yine de ister belki diye 15 bitince gidiyim dedim. sorma hareketlerini hissedeceğim günleri ben de iple çekiyorum, kocaman öpüldünüz...

aminnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah sizlerin dualarınıza bekliyorummmm rabbim nasip eder inşallh:cry:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ah canım kafamdan atabilme olayını yapabilsem zaten ne yapsem ne etsem yapamıyorummmmmm.her hüsran yasamakta yorulmaya basladımmmmmm.hersey rabbimden .inşallah oglunu saglıklı bi sekilde kuucagna alırsınnnnn:bebeğim:

senin yanındayız tatlımmmm içini ferah tutttt

canım deneyen kişi sayısı bayagı yüksek galiba. acaba bendemi denesem heyecanlandım şimdiiiiii. denemekten ne çıkr:bebeğim:
evte çitosumm kendini çok ösletdinnn.rabbim kalbine göre versinnn

inşallah hamilesindirrrrr dualarımız seninle

ay sevindim senin adınaaaa senim gbi tatlı bi kızın olacak o zaman🙂

teşekkürler cnm allah sanada nasip etsin inşallah...

sarıgelinim gözünaydın 🙂 şanslı annenin ilk bebeği kız olurmuş sende onlardansın demek 🙂 allahım tamamına erdirsin cümlemizi güzelim çok sevindim senin adına senin nekadarlık oldu şimdi hissetmeye başladınmı hareketlerini 🙂 kız bebek daha hareketli olurmuş ben bilmiyorum ama kardeşimin bir kızı bir oğlu var o ve birkaç tane tanıdık söylüyor 🙂 kendine ve bebişine iyibak öpüyorum sizide 🙂

teşekkür ederim mavişim içimden hep kız geçiyordu vede oldu inşallah hayırlı ve sağlıklı bi evlat olur benim bugün itibariyle 16 haftam bitti 17. haftamın içine girdim 2 haftadır bariz hissetmeye başladım gıdıklanıyor gibi oluyorum ama tekmeler vs. şimdilik yok inşallah sağlıkla doğumlarımızıda konuşuruz burda...

hanımlarrrr kızımla biz geldikkk 🙂))) günaydın herkeseee...
misafirim olduğu için giremedim hiç o nedenle yazamadım size bir kızım olacakmış çok mutluyum okadar büyümüşki bebişim bide bi hareketli zilli yerinde durmuyor doktor bakana kadar canı çıktı anası gibi kıpırdak olcak herhalde allah herkese nasip etsin bu duyguyu..
tunacım hoşgeldin cnmmm tatil iyi geçti umarım bebişte iyi tatil yaptı ne güzel 🙂 sen nasılsın bu arada yakında sende öğenirsin cinsiyeti...

Demek kızın olacak.. Sen de bendensin. Sana çok iyi bir arkadaş, sırdaş geliyor emin ol...ben kendimi çok şanslı hissederim hep... Bebeğinle birlikte sağlıklı sıhatli uzun ömürler geçirirsin inşallah...hoppa

Tunacım sıra sende bakalım Tuna'ya kız kardeş mi erkek kardeş mi gelecek... Mavişim sen zaten 3. oğlan maaşallah ileride gelinlerinin biri gelecek diğeri gidecek...

Bu arada listeye hamişlerimizin bebeklerinin cinsiyetlerini de eklesek çok güzel olur bence. (acizane fikrim..)

sağol cnm benim bende kendimi çok şanslı hissediyorum kız evlat daha bi farklı oluyor anneye arkadaş gibi oluyor ama erkeğinde yeri ayrı tabii allah ikisininde tadını yaşatsın inşallah herkese 🙂) bi kız bi oğlan iyi olur tabii başta sağlık... hepimiz sağlıklı doğumlar yaşarız inşallah..

Demek kızın olacak.. Sen de bendensin. Sana çok iyi bir arkadaş, sırdaş geliyor emin ol...ben kendimi çok şanslı hissederim hep... Bebeğinle birlikte sağlıklı sıhatli uzun ömürler geçirirsin inşallah...hoppa

Kızlarr hepinize kucak dolusu sevgiler:kiss:

Geveze canım seni çok iyi anlıyorum bir tanem ...Sabırlı olmak zor ama sabırlı olmamız lazım.Elbet bir gün olucak Allah hakkımızda hayırlı olanı yapsın canım benim iyi dileklerin için teşekkür ederim:kiss:

Hurişş çok haklısın canım gurbetlik gerçekten çok zor Rabbim sana yardım etsinn.Ailelerimiz sağolsun mutlu olsun varsın uzakta olsun..Canım bu bilmemki kaçıncı taşınmam olucak her yeni eve girince bebek dileğinde bulunuyorum😀 sağlık olsun ne diyim rabbim dermansız dertler vermesin bunada şükür..OO maşallah az kalmış doğuma kazasız belasız sorunsuz sağlıkla evladını kucağına alırsın inşallah (tüm hamişlerde) aminn:kiss:

Yasemincim canım kendini bu kadar yıpratıp üzme lütfen ..Rabbim en kısa zamanda sanada tüm isteyenede bu duyguyu yaşatsın az sabırlı ol..Kendini rahat bırak düşünme fazla :kiss:

Mawişimm bebek oğlanmış hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙂Tunaacım senin bebeğin cinsiyeti daha belli olmadı sanırım🙂Allah hayırlısını nasip etsin inşallahh🙂Bembeyaz ve sinoplu arkadaşlarımıda kutluyorum Allah tamamına erdirsin gözünüz aydın olsun inşallah🙂

Sarı gelin kutlarım canım kızın olcakmış maşallah bereketiyle gelsin inşallah:kiss:

hanımlarrrr kızımla biz geldikkk 🙂))) günaydın herkeseee...misafirim olduğu için giremedim hiç o nedenle yazamadım size bir kızım olacakmış çok mutluyum okadar büyümüşki bebişim bide bi hareketli zilli yerinde durmuyor doktor bakana kadar canı çıktı anası gibi kıpırdak olcak herhalde allah herkese nasip etsin bu duyguyu.. tunacım hoşgeldin cnmmm tatil iyi geçti umarım bebişte iyi tatil yaptı ne güzel 🙂 sen nasılsın bu arada yakında sende öğenirsin cinsiyeti...
Canımmm senin adına cok ama cooooook sevindim Rabbim tamamına erdirsin Allahım kısmet ederse benimde kızım olcak .. Çok şanslıyız kız evlatlarımız olcak.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin amin.... 😉))) Ohh maşallah maşallahh kıpır kıpır olsun ne güzel işteeee beraberr bol bol eğlenirsin.. Benim kızımda maşallahh kıpır kıpırrr oynuyor içimde.. =)))

Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyen tüm meleklerime Rabbim inşallah anneliği tattırır...acısıyla tatlısıyla cok ama coook güzel bir duygu....Rabbbim nazarlardan saklasın Amniyosentez sonucumuzu aldık.. Maşşallahh bebeğim de genetik hiç bir sıkıntı yokmuş.. Maşallahhh maşallah rabbime şükürler olsun kocaman bir ohh çektim..Rabbim kimseye sıkınıtlı gunler yasatmasın .. Allahıma şükürler sıkıntılı günler geride kaldı artıkk rhat rahat bebeğime hazırlık yapabiliriz..Bebeğim 21 hafta 6 günlük olduk....

aminn çitosm amin:kiss:.sarıgelinn kızına çok sevindimm mavişiminde erkekmişş bakalım tunadan ne gelcekkk🙂rabbimm bütün hamişlerimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinn.bizleride en yakın zamanda hamiş haberleriyle sevindirsinn.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Amin inşallah canım.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin ne göbüşünü nede kucagını boş bıraksın...

Geri