evet gamzecimmm biliyorsun çok istiyordum kız allah gönüme göre verdi gerçi herşeyin başı sağlık 🙂) bizde seni özledik herkesin yeri çok ayrı burda.. inşallah en kısa sürede bebişinle sende hasret giderirsin cnmmm insan çok özlüyor ve merak ediyor...
teşekkürler cnm allah sanada nasip etsin inşallah...
teşekkür ederim mavişim içimden hep kız geçiyordu vede oldu inşallah hayırlı ve sağlıklı bi evlat olur benim bugün itibariyle 16 haftam bitti 17. haftamın içine girdim 2 haftadır bariz hissetmeye başladım gıdıklanıyor gibi oluyorum ama tekmeler vs. şimdilik yok inşallah sağlıkla doğumlarımızıda konuşuruz burda...
oy oy maşallah bir tane de kızımız mı geliyor? gözünüz aydın ne güzel Allah tamamına erdrsn canım🙂 kıpırdak zilli yer onu teyzeleri🙂 hb canım çok özlemişim sizi valla. tatil iyiydi, bebeğim de iyidir inş, yolculuk olunca biraz tedirgin oldum ama şükür bir sorun olmadı, gelince doktora gitmedim daha inş mışıl mışıl uyuyordur. kont 4 temmuzda inş benimki de cinsiyetini gösterir.
amann boşver kiloları mavişim sonra veririz🙂 kontrolümüz de aynı güne geliyor ne şans🙂 inş benim de bebeğim iyidir, dediğin gibi karın şişliği de kişiye göre değişir ama ne biliyim tatile gidip geldim ya 3 haftadır görmüyorum bebeğimi umarım sağlığı yerindedir, belki benden de üçlü test istemez tam bilmiyorum ben yine de ister belki diye 15 bitince gidiyim dedim. sorma hareketlerini hissedeceğim günleri ben de iple çekiyorum, kocaman öpüldünüz...
aminnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah sizlerin dualarınıza bekliyorummmm rabbim nasip eder inşallh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ah canım kafamdan atabilme olayını yapabilsem zaten ne yapsem ne etsem yapamıyorummmmmm.her hüsran yasamakta yorulmaya basladımmmmmm.hersey rabbimden .inşallah oglunu saglıklı bi sekilde kuucagna alırsınnnnn:bebeğim:
senin yanındayız tatlımmmm içini ferah tutttt
canım deneyen kişi sayısı bayagı yüksek galiba. acaba bendemi denesem heyecanlandım şimdiiiiii. denemekten ne çıkr:bebeğim:
evte çitosumm kendini çok ösletdinnn.rabbim kalbine göre versinnn
inşallah hamilesindirrrrr dualarımız seninle
ay sevindim senin adınaaaa senim gbi tatlı bi kızın olacak o zaman🙂
teşekkürler cnm allah sanada nasip etsin inşallah...
sarıgelinim gözünaydın 🙂 şanslı annenin ilk bebeği kız olurmuş sende onlardansın demek 🙂 allahım tamamına erdirsin cümlemizi güzelim çok sevindim senin adına senin nekadarlık oldu şimdi hissetmeye başladınmı hareketlerini 🙂 kız bebek daha hareketli olurmuş ben bilmiyorum ama kardeşimin bir kızı bir oğlu var o ve birkaç tane tanıdık söylüyor 🙂 kendine ve bebişine iyibak öpüyorum sizide 🙂
teşekkür ederim mavişim içimden hep kız geçiyordu vede oldu inşallah hayırlı ve sağlıklı bi evlat olur benim bugün itibariyle 16 haftam bitti 17. haftamın içine girdim 2 haftadır bariz hissetmeye başladım gıdıklanıyor gibi oluyorum ama tekmeler vs. şimdilik yok inşallah sağlıkla doğumlarımızıda konuşuruz burda...