Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

selam yasemin iiyim çok şükür ne olsun ..eşim göreve gitti ..ben de cuma izne ayrılacağım inş. bir hafta yokum ...doğum kontrol hapını kullanıyorum işte ..aslanpençesi içiyorum günde bir bardak ..inş. kist gider de devam ederiz önümüzdeki ay ..
rüyamda yine bebek gördüm ..görüyorum ama sonuç negatif ...
bu arada aklıma geldi birşey okudum netten ..
vajinanın asit oranı varmış millet..bu oran yüksekse spermler vajina ağzında ölüp yukarı çıkamıyorlarmış ..
ben rahim filmi çekildikten sonra onda da bişey çıkmazsa doktora soracağım bunu ..
acaba böyle bişey olabilirmi ,nasıl tespit edilir vs diye ..
umarım doktorun bu konuda anlayışlıdır..ben burda özele gittiğim halde birşeyler sorduğum zaman hemen diyorki okumayın inanmayın öle şeylere..işte doktordan doktorada çok fark var...

iyilik Allaha şükür sen ne yaptım gittinmi doktora..film çektirecektin

yok yesi filme daha var ..şuan kist için doğum kontrol hapı kullanıyorum ..ayın 11 inden sonra adet olacağım hap bitince inş. ,adet olunca bakacak kist gitmişmi diye ,gittiyse klomen 3. aya geçeceğiz ...onda da tutmazsa film çektireceğim ..yani benim filme bi aksilik olmazsa daha 2 ay var :ehi:
umarım doktorun bu konuda anlayışlıdır..ben burda özele gittiğim halde birşeyler sorduğum zaman hemen diyorki okumayın inanmayın öle şeylere..işte doktordan doktorada çok fark var...
ben de tüp bebek merkezine gidiyorum ..özel yani ..doktorum hacettepe mezunu ,araştırarak gittim ,çok ii bir doktor ve de çok esprili ve benimle çok ilgilenyr sağolsun ..tatlım ,bebeğim diyor hep ..sürekli moral veriyor bana ..o açıdan şanslıyım şükür istediğim herşeyi soruyorum ..hatta bana kız sen benim yerimi alacaksın bu gidişle diyor hahaha doktoruma güveniyorum inş. güvenim boşa çıkmaz ...evet doktor çok önemli ..zaten ben doktordan elektirk alamazsam bir daha gitmem oraya ne kadar ii olursa olsun iletişim çok önemli ,özellikle de bizim gibi hastalar için...
geçen gittiğimde mesela hüngür hüngür ağladım ,doktorum ne güzel gözlerin var hiç değermi ağlamaya ,kurban olurum sana ben ,ağlamak yok morali yüksek tutacaksın ,inş. olacak hiç canını sıkma diye iki saat teselli etti ,hatta istersen psikolog arkadaş var burda ona yönlendireyim seni biraz rahatlarsın dedi istemedim ,yani yakından ilgileniyor sağolsun ..
zaten o yüzden de çok hastası var ,gidince bi yarım saat bekliyorsun mutlaka hahaha

yok yesi filme daha var ..şuan kist için doğum kontrol hapı kullanıyorum ..ayın 11 inden sonra adet olacağım hap bitince inş. ,adet olunca bakacak kist gitmişmi diye ,gittiyse klomen 3. aya geçeceğiz ...onda da tutmazsa film çektireceğim ..yani benim filme bi aksilik olmazsa daha 2 ay var :ehi:

ben de tüp bebek merkezine gidiyorum ..özel yani ..doktorum hacettepe mezunu ,araştırarak gittim ,çok ii bir doktor ve de çok esprili ve benimle çok ilgilenyr sağolsun ..tatlım ,bebeğim diyor hep ..sürekli moral veriyor bana ..o açıdan şanslıyım şükür istediğim herşeyi soruyorum ..hatta bana kız sen benim yerimi alacaksın bu gidişle diyor hahaha doktoruma güveniyorum inş. güvenim boşa çıkmaz ...evet doktor çok önemli ..zaten ben doktordan elektirk alamazsam bir daha gitmem oraya ne kadar ii olursa olsun iletişim çok önemli ,özellikle de bizim gibi hastalar için...
geçen gittiğimde mesela hüngür hüngür ağladım ,doktorum ne güzel gözlerin var hiç değermi ağlamaya ,kurban olurum sana ben ,ağlamak yok morali yüksek tutacaksın ,inş. olacak hiç canını sıkma diye iki saat teselli etti ,hatta istersen psikolog arkadaş var burda ona yönlendireyim seni biraz rahatlarsın dedi istemedim ,yani yakından ilgileniyor sağolsun ..
zaten o yüzden de çok hastası var ,gidince bi yarım saat bekliyorsun mutlaka hahaha
evet doktora güvenmek bile çok zor..bizim doktorda çok tutuluyor burda..bende gittiğim zaman illa beklerim ama internette o kadar çok şeyler okudumki fırsatını bulduğum zaman hep soruyordum..yani ben sormadan bi açıklama yapmıyordu..klomen kullanıyorsun sanırım bende 2 ay kullandım..ama ne yalan söyleyim klomenin hiç ama hiç bir faydasını görmedim..geçen senede 1 2 ay kullanmıştım..zaten son gittiğimdede klomen veriyordu doktor..istemiyorum deyince rahim filmi dedim ve o gün çekildi..sen 1 ay daha kullanıcaksın sanırım..ordaki hemşire diyorki biz klomeni 6 aya kadar öneriyoruz..ben çekindim açıkçası pek kullanmak istemedim

evet doktora güvenmek bile çok zor..bizim doktorda çok tutuluyor burda..bende gittiğim zaman illa beklerim ama internette o kadar çok şeyler okudumki fırsatını bulduğum zaman hep soruyordum..yani ben sormadan bi açıklama yapmıyordu..klomen kullanıyorsun sanırım bende 2 ay kullandım..ama ne yalan söyleyim klomenin hiç ama hiç bir faydasını görmedim..geçen senede 1 2 ay kullanmıştım..zaten son gittiğimdede klomen veriyordu doktor..istemiyorum deyince rahim filmi dedim ve o gün çekildi..sen 1 ay daha kullanıcaksın sanırım..ordaki hemşire diyorki biz klomeni 6 aya kadar öneriyoruz..ben çekindim açıkçası pek kullanmak istemedim
ben de hep sorarım da yesi ,şimdi sormadım açıkçası daha film çekilmeden ,hani filmde bişey çıkarsa diye ,bi de ben smear filan yaptırmıştım onda çıkardı diye de düşündüm ,bişey çıkmadı onda da ,yokyaa klomen en fazla 3 ay diyorlar ,6 ay fazla bence ,çünkü baskılama yapıyor yumurtalıklara ,benim doktorum 3 ay dedi ,hemşirelere güvenmem be ,onlar ne de olsa hemşire ..
bana klomen şu anlamda etkili oldu ,adet sürem kısaldı ve kanamam azaldı .. o anlamda iidi ..ama yan etkisini görmedim hiç ..ama ben klomenle hep iğne kullandım ..yani doktor kontrolünde oldu ..öyle kafama göre kullanmadım ..ben 1 ay daha deniycem eşim de acele etme diyor ,olmazsa film çektiricem ..hayırlısı artık

Sarigelin tekrar tebrikler canim. Hayirli evlat olsun ins. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin. opuyorum seni ve melek kizini 🙂)

Simdi okuyunca nasil sevindim bilemezsin. cok sukur. hep dualarimdaydin canim benim coksevindim valla. Simdi guzel guzel planlar yapma zamani. Hazirliklar yapma zamani. Rabbim baska da sikintilar vermeden bitirmeyi nasip etsin hamileligini. hadi gozun aydin tekrar opuyorum seni ve kizini da :D:D😀

sağol hurishcim inşallah vatana millete ve bizlere hayırlı ve sağlıklı bi evlat olur tek dileğim o...

Herkesin kandili mübarek olsun tüm duarlınız gerçek olsun inşallahhhh....
:hede:

........ , . - . - , _ , ..........
......... ) - . .> ' ( ........
........ / . . . .`\ . . \ .........
........ |. . . . . |. . .| .........
......... \ . . . ./ . ./ ..........
........... =(\ /.= ...........
............. -;.-' .............
............... `)| ... , ..........
................ || _.-'| ..........
............. ,|| \,/ ...........
....... , ..... \|| .' ..............