selam arkadaşlar,nasılsınız?
ay kızlar nerdeyse hepiniz hamile kalmışsınız..çok sewindim..benim bir ara problem oldu bu başlığa giremiyordum..çok şükür şimdi oldu artık nasıl olduysa
ben hala aynıyım..hatta eskisinden daha kötü durumdayım.en son gittiğim doktor durumumun çok kötü olduğunu söyledi.yumurtalıklarımın yapısı çok zayıfmış..hormonlarımda zaten çok bozuk ve inatçı dzüelmiyorlar..ilaç tedavisinide yanıt vermediler.hatta düzeltelim derken menapoz tehlikesi atlattım.hormonlarım o kadar yükseldiki adetim bile azalmıştı artık..şimdi herşeyi bıraktım..doktoruda ilacıda görmek istemiyorum..
ben galiba artık anne olamıcam bunu anladım.ne kadar çabalarsam o kadar dibe gidiyorum..ooof oof...bizim serviste herkes hamile kaldı bir ben hala uğraşıyorum..kimse derdimden anlamıyor..kafana takma deyip gidiyorlar..niye anlasınlarki,hepsinin karnı burnunda hergün bebişleriyle konuşuyorlar..artık işe gitmek bile bana acı veriyor..evde kalsam daha çok düşünüyorum...çok sıkıldım kızlar yaa,bıktım artık...
neyse sizlerin hamileliğine sewindim..maşallah..hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah...