Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

doğru canımmm... allah herşeyin iyisini bilir..
evettt durumunu biliyorum canım adet olmamışsında belirtide yokmuş ama belli olmaz ay inşallah vardır bebiş bazen belirtisiz olabiliyor cnm klomenle progestan kullanmıştın değilmi sen?

evet klomen kullandım 3 yumurtam olmuştu ..28 mayısta iğne vuruldum ..29 mayısta progestan kullanmaya başladım..8inde progestan bitti .biteli 5.günüm adet olmadım ..
geçen ay 4.gün olmuştum ..beklemedeyim ..
hiç belirtim bişeyim yok ...
bir iki gün daha beklesem de sonra kan testi yapsam diyorum işte ...dua et nolur..

evet klomen kullandım 3 yumurtam olmuştu ..28 mayısta iğne vuruldum ..29 mayısta progestan kullanmaya başladım..8inde progestan bitti .biteli 5.günüm adet olmadım ..
bir iki gün daha beklesem de sonra kan testi yapsam diyorum işte ...dua et nolur..
uyus sen ne kadar süredir bebek düşünüyosun

ooo canım senin baya bi şansın var ozaman hadi bakalım inşallah hamilesindir dualrım seninleee 🙂) belki üçüz olur baksana 3 yumurta olmuş...

Kizlar en azindan bugun bi kac sayfa yazilmis. biraz hareketlenmeler olmus. ne guzel 😀 bu arada mavisim ablacim bana akil vermek dusmez ama bence de dr ne derse yap derim. ya bu arada en kotusunu dusunuyoruz su anda. ins ikili testin iyi cikar da butun bunlara gerek kalmaz. ama olur da gerek kalirsa bence yaptir derim riske atma. yine de bu senin kararin ablacim ama ins gerek kalmasin bunlara.

sarigelinim bu kadar sinirlenme. bebegini de uzuyorsun. biz burda kimseye zorla girin birikmis sayfalari okuyun demiyoruz. isterse girip okumadan naber ne var ne yok diyip olani biteni sorup ogrenebilir. neyse fikir vermek de bize dusmez sen uzme sinirlenme bosver burasi cok guzel bir mekan. dertlerini de sevinlerini de paylasiyorsun. isteyen gelir istemeyen gelmez 🙂

selam arkadaşlar,nasılsınız?

ay kızlar nerdeyse hepiniz hamile kalmışsınız..çok sewindim..benim bir ara problem oldu bu başlığa giremiyordum..çok şükür şimdi oldu artık nasıl olduysa

ben hala aynıyım..hatta eskisinden daha kötü durumdayım.en son gittiğim doktor durumumun çok kötü olduğunu söyledi.yumurtalıklarımın yapısı çok zayıfmış..hormonlarımda zaten çok bozuk ve inatçı dzüelmiyorlar..ilaç tedavisinide yanıt vermediler.hatta düzeltelim derken menapoz tehlikesi atlattım.hormonlarım o kadar yükseldiki adetim bile azalmıştı artık..şimdi herşeyi bıraktım..doktoruda ilacıda görmek istemiyorum..

ben galiba artık anne olamıcam bunu anladım.ne kadar çabalarsam o kadar dibe gidiyorum..ooof oof...bizim serviste herkes hamile kaldı bir ben hala uğraşıyorum..kimse derdimden anlamıyor..kafana takma deyip gidiyorlar..niye anlasınlarki,hepsinin karnı burnunda hergün bebişleriyle konuşuyorlar..artık işe gitmek bile bana acı veriyor..evde kalsam daha çok düşünüyorum...çok sıkıldım kızlar yaa,bıktım artık...

neyse sizlerin hamileliğine sewindim..maşallah..hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah...

çok üzüldüm aymelek ama çaresizlerin çareside bir tek allah sen ondan umudunu kesme bol bol dua et dua al canım rabbim yüzünü güldürsün inş.
selam arkadaşlar,nasılsınız?

ay kızlar nerdeyse hepiniz hamile kalmışsınız..çok sewindim..benim bir ara problem oldu bu başlığa giremiyordum..çok şükür şimdi oldu artık nasıl olduysa

ben hala aynıyım..hatta eskisinden daha kötü durumdayım.en son gittiğim doktor durumumun çok kötü olduğunu söyledi.yumurtalıklarımın yapısı çok zayıfmış..hormonlarımda zaten çok bozuk ve inatçı dzüelmiyorlar..ilaç tedavisinide yanıt vermediler.hatta düzeltelim derken menapoz tehlikesi atlattım.hormonlarım o kadar yükseldiki adetim bile azalmıştı artık..şimdi herşeyi bıraktım..doktoruda ilacıda görmek istemiyorum..

ben galiba artık anne olamıcam bunu anladım.ne kadar çabalarsam o kadar dibe gidiyorum..ooof oof...bizim serviste herkes hamile kaldı bir ben hala uğraşıyorum..kimse derdimden anlamıyor..kafana takma deyip gidiyorlar..niye anlasınlarki,hepsinin karnı burnunda hergün bebişleriyle konuşuyorlar..artık işe gitmek bile bana acı veriyor..evde kalsam daha çok düşünüyorum...çok sıkıldım kızlar yaa,bıktım artık...

neyse sizlerin hamileliğine sewindim..maşallah..hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah...

Geri