Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ooohhhh tatiller basladi burcem melodi cabuk gelin ozletmeyin kendinizi 😀

yesicim durumun hakkinda hic bir fikrim yok ama benim bazen mevsimlerden de bu sekilde oluyordu ne biliyim belki senin de ole olmustur

kızlar bişi paylaşmak istiyorum arkadaşım adet göremiyodu 8 senedir çocuk özmleri bu ay müjdeyle sonuçlandı 6 haftalık hamileymiş işte rabbim dileyince önüne hiç bişey geçemiyo tedavi görüyodu ama sanırım öyle ciddi bi tedavide değil klomen kullandığını söylemişti bunu bu ara uutsuz arkadaşlar var onlar için yazıyoum daha arıntılı bişey öğrenirsem yazarım hepinizi öpüyorum.

arkadaşlar bi tane daha soru sorucam rahim filmi çektirmenin ne kadar olduğunu bilen varmı?devlet yada özelde fiyatlar değişiyormu?
Merhaba canım... devlette ssk varsa hiç bir ücret almıyorlar.... Tam emin olmamakla beraberde yanlış hatırlamıyorsam özeldede 200 iile 300 arasında çekiyorlar.. birde anestezi istersen fiyatlar değişiyor diye biliyorum.. umarım yardmcı olmusumdur..

melekcimm hayırlı yolculuklarr allahın izniyle bende yarın yolcuyummm 1 ay kalıcamm kızlar inş geldiğimde güsell hamiş haberleri alırımm bugünn yengeminn hamişş olduğunu öğrendimm 3 senedirr korumuyolardıoı bu ay korunmayıı bırakmişlarr hemenn hamiş kaldı maşallahh.inşş isteyenn herkess hamişş kalırr öpüyorum hepinizi hakkınızı hella edinnn allaha emanet olunnn....

:grev: Hamile meleklerim sizlerden bişi rica etcem ben bugünlerde sıkıntıdayım fazla kilo aldıgımı düşünüyorum acaba hamiş meleklerimiz kaç haftalık olduklarını ve aldıklarları kiloları yazarlarsa cok ama cooook sevinirrimm.... yupis ben 20hafta 1 gün lük hamileyim ve tam 5 kilo aldım !!!!!!

Geri