Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

herkes kaçmış çabuk sıkılmışlar ama burda da çoğu zaman boş muhabbet oluyo millet sıkılmakta haklı...

ne demek istiosun sen açıklarmısın bu söylediğin gerçekten hoş değil bence açıkla herkes ne demek istediğini anlasın şahsen burda herkes sorunlarını yada sevinçlerini paylaşıyor unutma bir zamanlar sende hamile kalmak için ne sıkıntılar çektin burda neler paylaştın şimdi isteğine kavuşunca gereksiz paylaşımlarmı oldu anlayamadım bence buna bi açıklık getir

haklısın uyuz ama çok can sıkıcı değilmi amacına ulaşıyor bence hadi ben hamileyim ama burda ne kadar çok bu sıkıntıyı yaşayan insan var ne çabuk unutmuş kendininde yaşadığı o günleri... saçma buluyor şimdi iseee 🙁
onun saçma bulduğu şeyler bi insanın belkide aklını beynini kemiren şeyler tabii obunları anlayamamış yazıkkk...
umursarsan tacize devam eder ..hiç cevap vermeyelimki umursanmadığını anlasın ve çekip gitsin ..bak bu kadar konuşmamız bile hoşuna gidecektir eminim..ayrıca sarıgelin ALLAH herşeyi görmüyor mu ..ALLAH herkesin kalbine göre versin demek en güzel cevaptır bence ..
ya benim durumuma yorum yap sen onu bunu bırak da ...daha senin yorumunu almadım hahaha

doğru canımmm... allah herşeyin iyisini bilir..
evettt durumunu biliyorum canım adet olmamışsında belirtide yokmuş ama belli olmaz ay inşallah vardır bebiş bazen belirtisiz olabiliyor cnm klomenle progestan kullanmıştın değilmi sen?

Geri