Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yok lale hiç öyle düşünmeyin ,sen eşine destek ol ,benim eşim de hep benim hayatta hiç şansım yaver gitmedi ,çocuk olmazsa benim şansızlığımdan olmaz der aynı mantık onda da var ama ben hep teselli ederim onu ,birbirinize destek olarak aşarsınız bu sorunları ,ne yapalım demekki bizim de böyle uğraşarak sınavımız olacakmış ,herkesin sınavı başka bizimki de bu demekki ne yapalım isyan da edemiyoruz ,tek çaremiz çabalamak ve dua etmek ,ama sakın peşini bırakmayın bu işin ,sonra zamanında keşke daha çok uğraşsaydık dememeniz için bence biraz daha sabredin ..sabreden derviş muradına erermiş inş.
ya eski eşinde öyle oldu diye bunda da olacak diye bir kaide yok ,inş. bi gün bebeği kucağınıza aldığınızda iiki biraz daha sabretmişsiz ,çabalamışız bu kadar uğraştık ama değdi diyeceksiniz buna eminim..

İşte şimdi biraz kafamız karıştı, diyorum ya bakalım oturup etraflıca biraz konuşmamız lazım...
Bir ay içinde bu işe karar verdik verdik, sonra tüp de yok, ee işte bu geri dönülmez bir yol, bunu anlatmam lazım...
Sınavımız epey zorlu geçiyor uyuzum, ama dersine çalışmazsan başarılı olamazsın öyle değil mi 😀

İşte şimdi biraz kafamız karıştı, diyorum ya bakalım oturup etraflıca biraz konuşmamız lazım...
Bir ay içinde bu işe karar verdik verdik, sonra tüp de yok, ee işte bu geri dönülmez bir yol, bunu anlatmam lazım...
Sınavımız epey zorlu geçiyor uyuzum, ama dersine çalışmazsan başarılı olamazsın öyle değil mi 😀

evet lale aynen ,sınavınıza oturun çalışın bakalım belki geçersiniz ama bu işi bir an önce konuşup kararınızı verin ,mevlam nelere mucize gösteriyor ben sizin tüp bebekte şanslı olacağınızı düşünüyorum ..
evet geri dönülmez bir yol ,ne olursa olsun son noktaya kadar gitmeli bence çünkü ilerde çok daha üzülürsünüz keşke uğraşsaydık diye ..
kist olması kötü olmuş lale ama bak belki de tüp bebeğe vesile olacak ,her işe ii yönünnden bakmak lazım ,belki tüp bebekte de gelecek bebiş ,eğer kist olmasaydı doktora gitmezdin belki de ve durumun ciddiyetini anlamaz devam ederdin böyle ,sonra bi gün bi bakardın menopoza giriyorsun ,o zaman daha çok üzülürdün keşke önceden bilseydim bişeyler yapardım diye ,
ALLAHın kötü işi olmaz ,bence doktora gitmen hayırlara vesile olacak inş.
her şerde bir hayır ,her hayırda bir şer vardır ben buna çok inanıyorum

evet lale aynen ,sınavınıza oturun çalışın bakalım belki geçersiniz ama bu işi bir an önce konuşup kararınızı verin ,mevlam nelere mucize gösteriyor ben sizin tüp bebekte şanslı olacağınızı düşünüyorum ..
evet geri dönülmez bir yol ,ne olursa olsun son noktaya kadar gitmeli bence çünkü ilerde çok daha üzülürsünüz keşke uğraşsaydık diye ..
kist olması kötü olmuş lale ama bak belki de tüp bebeğe vesile olacak ,her işe ii yönünnden bakmak lazım ,belki tüp bebekte de gelecek bebiş ,eğer kist olmasaydı doktora gitmezdin belki de ve durumun ciddiyetini anlamaz devam ederdin böyle ,sonra bi gün bi bakardın menopoza giriyorsun ,o zaman daha çok üzülürdün keşke önceden bilseydim bişeyler yapardım diye ,
ALLAHın kötü işi olmaz ,bence doktora gitmen hayırlara vesile olacak inş.
her şerde bir hayır ,her hayırda bir şer vardır ben buna çok inanıyorum

Her şerde elbette bir hayır vardır uyuzum, belkide bebek sahibi olamamamızkda bile bir hayır vardır...
Çünkülerle belkilerle yaşamak elbette insanı yoruyor, ama Allahın bildiği bir şey var diye düşünüyorum her ay...
Bakalım uyuzum diyorum ya eşimle akşam bir konuşalım etraflıca, bu yaz iznimizi tüp bebek olayına ayırabiliriz belki de.. 🙂

Her şerde elbette bir hayır vardır uyuzum, belkide bebek sahibi olamamamızkda bile bir hayır vardır...
Çünkülerle belkilerle yaşamak elbette insanı yoruyor, ama Allahın bildiği bir şey var diye düşünüyorum her ay...
Bakalım uyuzum diyorum ya eşimle akşam bir konuşalım etraflıca, bu yaz iznimizi tüp bebek olayına ayırabiliriz belki de.. 🙂

hadi hayırlısı inş. bence de konuşun hahaha

millet size bişey anlatayım ;
benim rahatsız bi babam var bir sürü operasyon geçirdi şimdi ii çok şükür ama kafa gelip gidiyor arada
bana çok düşkündür ,sürekli anneme bişey varmı diye soruyormuş .ben çok üzülüyorum ona ,bi tane de onun olsaydı diyormuş ..bizim bebek işine kafası fena halde takılı 🙂
neyse bu tvde reklamlar olurya onlardan birinde çocuk sahibi olamayanlar için bi ilaç reklamı görmüş ,reklamda mutlaka çocuğunuz olur diyormuş ,bi gün geldi bana böyle böyle bu ilacı alın kullanın kesin çocuğunuz oluyormuş demesin mi 🙂)
ben de ii sana görev veriyorum o ilacın adını öğren bana söyle dedim 🙂
az önce aradı ,reklam çıkmış da tel nosunu bana veriyor bakar mısınız 🙂))
dört gözle çocuğum olsun istiyor ..ALLAh onun hatrına inş. yüzümüzü güldürür

Herkese merhaba

lalezarımmm okudum mesajını, seni çok merak etmiştim. çok üzüldüm canım benim.
inşallah rabbim en kısa sürede seni sevindirir canım.
tüp bebek planınız da güzel inşallah iyi sonuçlanır.

Geri