Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Tamamını ödüyor mu bilmiyorum ki... Offf şu an bedenen yorgundum şimdi ruhumda daraldı.. neyse fıkra falan anlatın da gülelim biraz...

anam ben cıkmamsm meger🙂 ya karın agrılarm gecsn ıstyrm cok sıddtlı olmuyo ama korkutuyo ıster ıstemez.Gun ıcnde kafasına esnce karnım agrıyo🙁esim normal dyo ama ıste ben korkuyom

inş herşey normaldir canım hayırlısıyla git doktorada sende rahatla artıkk😀

BENCE iice düşünün ,menopoza girmeden halledin şu işi ,sonra geç olmasın ...
sonuçta artık herkes tüp bebek yaptırıyor ..hem devlet ödüyormuş tüp bebeği maliyetli de olmaz ...

canım ya bencede sana katılıyorumm geç olmadan olsun bence buarada uyuzum tüp bebeği karşılıyor dime devlet ama kaçtanesini karşılıyor? ben bunu bilmiyorumm

şekercim bencede panik yapma bak kocanda demiş normal bunlar hem allah korusun kanama falan olmadan o tarz ağrıların bi önemi olmuomuş doktorlar öle dior ayrıca bendede olmuştu kasık ağrıları ve sanki tuvaletim gelmiş gibi karın ağrıları hala daha ara ara oluor cnmm sen içini ferah tut kuzum...

lalecimmm seni anlıyorum cnm şuanda gerçekten kafan karmakarışıktır eminim biraz dinlen ondan sonra sakin kafayla eşinle oturup karar verin cnmmm ama ne olursa olsun önemli olan sensin canını sıkıp sağlığını riske atma lütfen canımm..

lalezarım üzüldüm ama her işte bi hayır vardır diyelim. olmıycak diye bişey yok ama kızların da dediği gibi tedbiri elden bırakma ve vakit kaybetmeden sen de tüp bebiş al bence canım. hem fena mı bakarsın ikiz olur da bi taşla iki kuş halledersin işte ne güzel kız.
mavişim beni merak etmişsin sağol canım biz iyiyiz çok şükür büyüyoruz işte maşallah. sen naptın oğluşun geldi hasret giderdiniz. izni bitti mi gitti mi yerine? Allah hayırlısıyla kavuştursun canım. bebişin napıyo bakalım?

Geri