Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hamişlere dolmuş burasıda esin canım biz tatil yerindeyiz ya tatilin ne olduğu u unuttuk.çeşmedeolmaktan bıktım artık millet buralara aç biz dışarlara.deniz kum güneş üçüde pek işime yaramıyo ha denizi seveerim arada bi girerim ama gerisi teferruat.millet yazın tatile gider bizim yaz kış işimiz bitmez.amanda duyanda mattah bişey sanır buraları kızlar inanın davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş.bu arad sitenin kalbalıklaşması mutlu etti beni

şekercim 9.10.haftalarımda tamamen bitmişti cnm hatta ben endişelenmiştim neden kesildi d,ye kimininde 8.haftada bitiyor cnmm...

kızlar Allaha emanet olun.mavıkedım cnm persembe 6.haftmz bıthyo daha cok kucuguz.ben cktm teldn grmek cok yorucu oluyo.bu arada bıse sorcm sarıgelınm senın karın agrılarn ne zamana kadar dewam etmsti ılk haftalarda?

selam meleklerim 🙂 sizleriçok özledimmmmmmm nasılsınız henüz geçmişe gözatmadım bakmadan bir merhaba diyim dedim acil öğrenmek istediğim en son mavikedi hamişti şimdi değişiklik varmı onu çok merak ediyorum hepinizi öpüyorum 🙂

mavişim ne zamandır yoktunn hoşgeldin çook özledik seni oğluşun geldi tabii bizleri bıraktın 🙂))) inşallah bebişte sende iyisindir cnmmm çoook öpüyorumm seniii

Alıntı yapamadım neyse...
Sağolun kızlar, umut bitmez 🙂 benim korktuğum buydu ve doğruda çıktı..
Boyum 1,72 kilom 97 şu anda, kortizonu her aldığımda etkisiyle 2-3 kilo alıyorum bazen verebiliyorum, bazen kalıyor öyle öyle bu kilolara çıktık... Uyuzum o resimde 85 kiloydum..

canım endişelenme hiç herşeyde var bir hayır. olsun de oluruna bırak ama artık bence doktor kontrolünde çalışmalar yapın benden sana tavsiye hoş olmayınca olmuyor oluncada oluyor işte herşey rabbimden. allahım istemeyene vererek dener isteyenide vermeyerek deniyor işte lalem bozma moralini sakın şöle düşün sana hayırlı olmayan evladın olsa daha çok üzülürdün değilmi canım oyüzden herzaman hayırlısını versin rabniimm

hamişlere dolmuş burasıda esin canım biz tatil yerindeyiz ya tatilin ne olduğu u unuttuk.çeşmedeolmaktan bıktım artık millet buralara aç biz dışarlara.deniz kum güneş üçüde pek işime yaramıyo ha denizi seveerim arada bi girerim ama gerisi teferruat.millet yazın tatile gider bizim yaz kış işimiz bitmez.amanda duyanda mattah bişey sanır buraları kızlar inanın davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş.bu arad sitenin kalbalıklaşması mutlu etti beni

sevdem ya doğru söylüyorsun aslında nekadar güzel yerde oturuyosun kıs kıymetini bil vallahi😀 dediğin gibi davulun sesi uzaktan hoş gelir ama napıcaksın işte kader kısmet herşes allahın nasip ettiği hayatı yaşıyor. buarada harbi negüzel kalabalığız ama kimse yazmıyor nedenseD:

selam meleklerim 🙂 sizleriçok özledimmmmmmm nasılsınız henüz geçmişe gözatmadım bakmadan bir merhaba diyim dedim acil öğrenmek istediğim en son mavikedi hamişti şimdi değişiklik varmı onu çok merak ediyorum hepinizi öpüyorum 🙂

anammm maviş ablam nerelerdesin yavvv hamişlik nasıl gidiyor nasılsın ablam yaa hiç gelmiyosun özlettin kendini bi habersin vallahii gel biraz sohbet edelim yahuu😀

Valla ş anda bilmiyorum uyuzum , oturup enine boyuna düşünmemiz lazım ..

canım korkulacak bişey yok bundakii bence hemen harekete geçin ii bir doktorla görüşün ist. kadın hastalıkları ve tüp bebek merkezi var orası çok iimiş öle diyolar bende gidicem hem normal gebelik rutin tahliller ve kontrollerde yapılıyomuş bide 3 boyutlu ultrasyon varmış ben oyüzden gitmek istiyorum açıkçasıı ... buarada lalem ya bişey sorucam tüp bebek maliyetli bişey mii?
yani ücretlimi devletmi karşılıyor?

Geri