Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Hayalcim şimdi girdim ve seni gördüm evet sonuç nedir söyle hadi çok merak ettim.. 🙂

Beta HCG değeri 0 çıktı canım.🙁 Yani bebiş yok görünüyo. Ama hala adet olmadım. Dr hala erken dedi. 5 gün daha geçince hala regl olmamışsan ve gebe değilsen hormon testi yapalım dedi. 🙁 offf bilemiyorum moralim çok bozuldu.

Seni de gördüm bu arada canım üzüldüm. Umarım herşey yoluna girer.

Beta HCG değeri 0 çıktı canım.🙁 Yani bebiş yok görünüyo. Ama hala adet olmadım. Dr hala erken dedi. 5 gün daha geçince hala regl olmamışsan ve gebe değilsen hormon testi yapalım dedi. 🙁 offf bilemiyorum moralim çok bozuldu.

Seni de gördüm bu arada canım üzüldüm. Umarım herşey yoluna girer.

Üzülme canım kendini sakın, bak stres çok etkiliyor, benim erkenden bu hallere gelmemde büyük etken, gerçi stres nedenim sadece bebek değildi, anlatması uzun... Kendini içini ferah tut, asla olumsuz düşünme..
Hımm evet canım sağol benimde biraz canım sıkıldı ama yapacak birkşey yok doğal süreç bu... ben bile bu halde hala olumluyum bak, hiç umudumu yitirmiyorum... Tüp için rapor çakırttırmaya karar verdik eşimle konuştuk biraz önce, raporumuz elimizde olsun 40 yaşına girmeden diyoruz...
Biz çitosumla sanırım yılın POLYANNASI olmaya adayız hahaha

Üzülme canım kendini sakın, bak stres çok etkiliyor, benim erkenden bu hallere gelmemde büyük etken, gerçi stres nedenim sadece bebek değildi, anlatması uzun... Kendini içini ferah tut, asla olumsuz düşünme..
Hımm evet canım sağol benimde biraz canım sıkıldı ama yapacak birkşey yok doğal süreç bu... ben bile bu halde hala olumluyum bak, hiç umudumu yitirmiyorum... Tüp için rapor çakırttırmaya karar verdik eşimle konuştuk biraz önce, raporumuz elimizde olsun 40 yaşına girmeden diyoruz...
Biz çitosumla sanırım yılın POLYANNASI olmaya adayız hahaha

Valla ne güzel hayatım yaa keşke bende öyle olabilsem. Valla böyle planlı yapmasak istemesek kesin olurdu. İlk bebek öyle olmuştu. Farkında değildim hamile olduğum. iyi bakamadım kaybettim. Şimdi de planlıyorum yine aynı şeyleri yaşamamk için bu sefer de bebiş yok.🙂

Ben de çok kötü şeyler yaşadım gerçekten 24 yaşındayım ama ruhum yaşlandı. Son 4-5 aydır hiç olmadığım kadar iyimserim. Artık hiçbişeyi kafama takmamaya çalışıyorum. Ama bu bebeğe çok heveslenmiştim. Bebek elbiselerini gördükçe içim kıpraşıyodu falan. Öyle işte...

Ama çok şükür ölmezsek daha yolumuz var. Denemelere çalışmalara devam. Eşim hatta halime o kadar üzüldü ki bu gün olmazsa evlat ediniriz felan diyo canım benim yaa. Tüpü de deneriz bakalım doğal yolları bi becerelim de. 🙂

Bence de sen tüp yaptır. Bebiş olsun da nasıl olursa olsun di mi. Tabi sağlıklı olsun herşeyden önce.

Ay ben destan yazdım yaa okursunuz inşallah. hahaha

Valla ne güzel hayatım yaa keşke bende öyle olabilsem. Valla böyle planlı yapmasak istemesek kesin olurdu. İlk bebek öyle olmuştu. Farkında değildim hamile olduğum. iyi bakamadım kaybettim. Şimdi de planlıyorum yine aynı şeyleri yaşamamk için bu sefer de bebiş yok.🙂

Ben de çok kötü şeyler yaşadım gerçekten 24 yaşındayım ama ruhum yaşlandı. Son 4-5 aydır hiç olmadığım kadar iyimserim. Artık hiçbişeyi kafama takmamaya çalışıyorum. Ama bu bebeğe çok heveslenmiştim. Bebek elbiselerini gördükçe içim kıpraşıyodu falan. Öyle işte...

Ama çok şükür ölmezsek daha yolumuz var. Denemelere çalışmalara devam. Eşim hatta halime o kadar üzüldü ki bu gün olmazsa evlat ediniriz felan diyo canım benim yaa. Tüpü de deneriz bakalım doğal yolları bi becerelim de. 🙂

Bence de sen tüp yaptır. Bebiş olsun da nasıl olursa olsun di mi. Tabi sağlıklı olsun herşeyden önce.

Ay ben destan yazdım yaa okursunuz inşallah. hahaha

Okuduk bile hahaha
Şimdi en kısa sürede bir rapor çıkarttıralım bakalım hedef bu...

Canim sagol destegin icin 28+3 haftalik olduk biz ama cok tedirginim dualarinizdan eksik etmeyin. dr a gidene kadar elimden hic bisey gelmiyor duadan baska...

Canım geçmiş olsun Allahın izni ile hiç bir sey olmaz sen olumlu düşün benim kuzenimdede şeker cıktı tek dikkat etmen gereken sey diyet... hamilelikten kaynaklı bir seker durumudur canım ve gebelik sonlandıktan sonra kayboluyor.. pozitif düşün pozitif olsun hersey canım.. benimde yapılcak ama ne zaman oldugunu bilmiyorum sen kaç haftalık hamilesin canım ?? tekrar geçmiş olsun canım korkma.. inan bende korktum korktum ama korkmak bi artı kazandırmıyor aksine eksi olarak yansıyor.. sıkma canını umarım hersey daha güzel olacaktır.

ßu öykü İçinizi Acıtcak :'(
Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç yaşındaki oğlunun gayet m...utlu bir biçimde el...indeki çekiçle kamyonunun kaportasını mahvettiğini görmüş. Hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun eline çekiçle vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu hemen hastaneye götürmüş. Doktor, çocuğun kırılan kemiklerini kurtarmaya çalış......tıysa da elinden bir şey gelmemiş ve çocuğun iki elinin parmaklarını kesmek zorunda kalmış. Çocuk ameliyattan çıkıp gözlerini açtığında, bandajlı ellerini fark etmiş ve gayet masum bir ifadeyle, “Babacığım, kamyonuna zarar verdiğim için çok üzgünüm.” demiş ve sonra babasına şu soruyu sormuş: “Parmaklarım ne zaman yeniden çıkacak?” Babası eve dönmüş ve hayatına son vermiş... Birisi masaya süt döktüğünde ya da bir bebeğin ağladığını işittiğinizde bu öyküyü hatırlayın. Çok sevdiğiniz birine karşı sabrınızı yitirdiğinizi anladığınızda, önce biraz düşünün. Kamyonlar onarılabilir, ama kırılan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman onarılamaz; genellikle kişiyle performansı arasındaki farkı göremeyiz. İnsan hata yapar. Hepimiz hata yaparız. Fakat öfkeyle ve düşünmeden yapılan şeyler, insanı sonsuza kadar rahatsız eder. Harekete geçmeden önce durun ve düşünün. Sabırlı olun. Anlayış gösterin ve sevin. Hayatı Sevin arkadaşlar.

Geri