Yok kızlar meraklanmayın, bugün eşimle şu kadar konuştuk, "bu işten sanırım artık ikimizde yorulduk" ben şu an sadece benim için erken olan menapoza girmek istemiyorum, bunun için gerekli şeyleri yapıcam bebek artık keyfi bilir ister gelir, ister gelmez benim gibi şahane bir anneyi kaçırır...
Yok kızlar meraklanmayın, bugün eşimle şu kadar konuştuk, "bu işten sanırım artık ikimizde yorulduk" ben şu an sadece benim için erken olan menapoza girmek istemiyorum, bunun için gerekli şeyleri yapıcam bebek artık keyfi bilir ister gelir, ister gelmez benim gibi şahane bir anneyi kaçırır...
lale ama acele bir kara r vermeyin yaaa 🙁(( şimdi tabiki moraliniz bozuk ama bence oturup düşünün bu işi ,yani bebek işini bir ay ara verin meseal kafanızı dinleyin ama ertelemeyin yaaa 🙁((
bence siz bismillah deyin bi el atın şu işe ...belki tüp bebekte şansınız yaver gider ,tüp bebekte başarı şansı yüksek çünkü ...belki bu da sebep olur lale hemen başvurursun heee
Valla diyorum ya dr da o yönde epey zorlama konumunda, bakalım eşimle konuşmamız lazım biraz onun ikinci evliliği ve ilkinde de eşindeki problemleden dolayı bbek sahibi olamamışlar, olmuş ama özürlü doğup ölmüşler, eşimde diyorki eczanede demin glüyor hem (sinirden sanırım) "şansını zorlama diyor Allah" diyor... üzüyor beni bu halleri ama ne yapabilirim kader...
Valla diyorum ya dr da o yönde epey zorlama konumunda, bakalım eşimle konuşmamız lazım biraz onun ikinci evliliği ve ilkinde de eşindeki problemleden dolayı bbek sahibi olamamışlar, olmuş ama özürlü doğup ölmüşler, eşimde diyorki eczanede demin glüyor hem (sinirden sanırım) "şansını zorlama diyor Allah" diyor... üzüyor beni bu halleri ama ne yapabilirim kader...
yok lale hiç öyle düşünmeyin ,sen eşine destek ol ,benim eşim de hep benim hayatta hiç şansım yaver gitmedi ,çocuk olmazsa benim şansızlığımdan olmaz der aynı mantık onda da var ama ben hep teselli ederim onu ,birbirinize destek olarak aşarsınız bu sorunları ,ne yapalım demekki bizim de böyle uğraşarak sınavımız olacakmış ,herkesin sınavı başka bizimki de bu demekki ne yapalım isyan da edemiyoruz ,tek çaremiz çabalamak ve dua etmek ,ama sakın peşini bırakmayın bu işin ,sonra zamanında keşke daha çok uğraşsaydık dememeniz için bence biraz daha sabredin ..sabreden derviş muradına erermiş inş.
ya eski eşinde öyle oldu diye bunda da olacak diye bir kaide yok ,inş. bi gün bebeği kucağınıza aldığınızda iiki biraz daha sabretmişsiz ,çabalamışız bu kadar uğraştık ama değdi diyeceksiniz buna eminim..