millet bişey soracağım ...
ben cumartesi günü iğne vuruldum 36 saat sonra yumurta çatlıyor ..
4 gün oldu kasıklarım ağrıyor yumurtlama belirtileri var ama yumurtlama akıntım yok niyeyse ..bu neden olabilir acaba ..normalde akıntım olurdu yumurtlama döneminde ama şimdi yok acaba iğne vurulunca böyle mi oluyor
Benimde hemen hemen hiç akıntım yok bu ay, bundan 2 gün önce hafif bir yumurta akı gibi oldu ama o da geçti gibi... Belki her zaman akıntı olmuyordur uyuzum...
olabilir canım zaten sanırım sende ilk kullanıyorsun ovulasyon testlerini bende bir ay kullandım..ilk silik çıktı hemde adetimin 20.günü düşün ben onu pozitif sanmıştım.adet günüm yaklaştıkça epey koyulaşmaya başlamıştı..seninde benimki gibi olmuş..yok canım arkadaşın amcasının yerine gittik..oldukça tazeydi yeni tutulmuştu balıklar zaten..yok ben örnek verdim arada bulantı hep olur bende..o yüzden yemekten sonra sakız çiğneme ihtiyacı duyarım hep🙂
Daha öncede kullandım canım, hatte ben ilk gebeliğimi öyle öğrendim, çünkü o testlerde pozitif çıkıyor gebelik varsa...
O zaman reflü başlangıcın olabilir..
Mide rahatsızlıklarında gastritte öncelikle mide yanması, ağrı tabikide, rüflü ile eşlik ederse ağza acı sular gelmesi vs..
belirtilerin neler canım?