Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Degil Hamile olmayi, evli bilem degilim 🙂 Ama bildigim daha dogrusu gördügüm birsey var oda: Bebek konusunda israr etmemek..
Harbi psikolojikmen cöküntüye ugrarmis insan. Onun icin sen herseyi oluruna birak - pozitif düsün. Aynisini esinde uygulasin.. Gör bak insaallah olur sonra. Ama siz bu konunun üstüne düstükce, israrli davrandikca olmaz sonra. Cünkü bir is arkadasimdada öyleydi - cok israrli bir sekilde bayagi bir ugrastilar, bir bucuk senemi, iki senemi ne.. olmadi - ben her defasinda dedim, zorlama yapma, bak kendin üzülüyorsun birak herseyi zamana dedim.. dinledimi? Yok..🙂
Ama daha sonra aynen dedigim gibi zaman birakti - sonra bi bakti hamile kaldi.. Yani hersey zaman isi - aceleci olunmaz böyle konularda. Insaallah hayirlisiyla Rabbim bu sene senin Hamile kalmani nasip eder!
Günaydinnnlarrr okumadan girim dedim dün meeting vardi 100 km uzaga gittik Hmmm 🙁 sinir oldum yollarda hep insaat yaa sormiiin simdi de geldim ilk sizin naniniza diyiyom 🙂
ya illa bişey olması gerekmiyor o yüzden canınızı sıkmayın .inş. bişey yoktur..bizde hiçbişey yok ama olmuyor ..demekki zamanı var ..illa olmuyor diye kötü düşünmeyin ..kötü düşünürseniz kötü olur ,ii düşünün ki ii olsun ...
Yanlız bişi diyimmi acayip karnın şişti, az önce bol gelen bir kotum vardı onu giydim, patlayacak gibi hissettim kendimi içinde öyle bir karnımı sıktı ki..
o bazen bende de oluyor lale ...bu ay iğneden sonra adete 1-2 gün kalaya kadar hep kasık ağrım vardı mesela hatta bazen hareket edemiyordum ama hiç yormadım ,zaten de değilmiş ..o yüzden dönemsel olarak ve psikolojik olarak bu etkiler çok normal ..
ya illa bişey olması gerekmiyor o yüzden canınızı sıkmayın .inş. bişey yoktur..bizde hiçbişey yok ama olmuyor ..demekki zamanı var ..illa olmuyor diye kötü düşünmeyin ..kötü düşünürseniz kötü olur ,ii düşünün ki ii olsun ...
o bazen bende de oluyor lale ...bu ay iğneden sonra adete 1-2 gün kalaya kadar hep kasık ağrım vardı mesela hatta bazen hareket edemiyordum ama hiç yormadım ,zaten de değilmiş ..o yüzden dönemsel olarak ve psikolojik olarak bu etkiler çok normal ..
günaydın lale ..evet kan testi de olabilir hadi hayırlısı inş. stres yaptıysan ondan da gecikmiş olabilir mi ? bi kere bana da oldu ..8 gün geçti adetim aynı hamilelik belirtileri vardı ama hamile değilmişim ..