Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
günaydın lale ..evet kan testi de olabilir hadi hayırlısı inş. stres yaptıysan ondan da gecikmiş olabilir mi ? bi kere bana da oldu ..8 gün geçti adetim aynı hamilelik belirtileri vardı ama hamile değilmişim ..
kızkardeşime öyle oldu ..böbrek sorunu vardı doktora gitti... adeti de geçmişti hazır gelmişken baktırsammı diyordu bi baktı hamile ..ama o istemiyordu ..sonradan da düştü zaten
kızkardeşime öyle oldu ..böbrek sorunu vardı doktora gitti... adeti de geçmişti hazır gelmişken baktırsammı diyordu bi baktı hamile ..ama o istemiyordu ..sonradan da düştü zaten
üşüttünmü acaba ,ama böyle beklemen de doğru değil bence ,doktora gitmen gerek
Ohh iyiymiş ama sonradan düşmüş gerçi istemiyordu diyorsun 🙁
Vallaha üşütme mi yoksa kist falanmı oluştu acaba yine diye şüphelendim şimdi, cumaya kadar baklarım testimi yaptırırım bişi çıkmazsa giderim bakalım..
Ohh iyiymiş ama sonradan düşmüş gerçi istemiyordu diyorsun 🙁
Vallaha üşütme mi yoksa kist falanmı oluştu acaba yine diye şüphelendim şimdi, cumaya kadar baklarım testimi yaptırırım bişi çıkmazsa giderim bakalım..
yumurtlamanın normal olması ile alakalı değilki klomen ,bende de normal herşey sadece klomen yumurta sayısını artırıyor ...sen klomen + iğne denemedin mi hiç ...