shekerımm nere gittin kızz miden mi ağrıyo bahane mi yoksa
vamp kadın seni.tabi dün gece üşüttün duştaaa midene vurdu
kıs beni kendinle karıştırdın heralde
..Kocişim hasta valla yazık hiç hali yok cidden.Havalar kötü burda o yüzden hasta olup duruyoz
bide hastalara bak bak bulaşıyo yani..Adamı hasta hsta uğraştıramam cicim ben kıyamam kocama
yavrumm bak bu geceki bahanede hazırmışş
sen kaçak kaçak çalışş arıycam maliyeyiii bakk
masum muşş saat şuan 1 10 geçiyo ve senn sitede yoksunn,masum olan bizleriz hem masumm hem madur koçişler uyuyo
ama shekerım iş başındaaa çalış çalışş bi hamiş kal sorcam ben sana kaçak et kesmeyii
yarın gecede gelmede senn bakk aramıyom mu 118 80 den bulcam numaranı vamp kadın shekerr dedim mi verirlerr
kıs anam bana inanmıylar heee..Yemek dokundu ya eşime de bana da ve afedrsnz ishal olduk
🙁🙁 hala bişe yiyemiyorum yani.Anam bende açıklama yapıyom bu cadıya
.He kıs vamp kadınm seksiyim anam
..Takım kurucam doğurucağm çocuklarla
hıh oh beee.Hatun kendni yalnz hissediyo beni de alıyo seksi hatun kervanına.Bacım bu arada yarın TUS var ya eşim bugün nöbetten 12 gibi gelicek 12'ye kadar varım tabi bensz olur mu
.Ama 12 den snra külkedisinie dönüşücem
sabah 7 gibi ankaraya gidicez ALLAH nasip ederse.Eşimn sınav çıkışı kayınvaldiemlerde kalıcaz kısmet olursa .Yarn da yokum yane cicim
.
iyiyim melodim sen nörüonn🙂kız evlendiğimizde mobilya bocu vardd bititrdik çok şükür.şimdi ev aldık onun borçları varr daha yeni başlıycaz ödemeye kiracı soktuk oda destek olcak
Gevezeeeeeeeeeee bize de ev alsanızaaaa
biz daha alamadk ev falan bize de al bize de
.Allah GÜLE GÜLE oturmak nasip etsn cnm hayırlı uğurlu olsn.
daha iiileri olsn inşallah kuzum
melodim bende yatayım artık uykum geldii.seni yalnız bırakmak istemem ama bugün pazara gittik bide akşam eşimin arkadaşına baya yol yürüdüm yorulmuşum. burdan shekerde gitsin
bu bi bahane değill insan isteyince hem gezmeye gidebiliyo hemde siteye geliyoo
kaçak çalışma yapmıyosa eğer
Uykusu gelmişmiş pehhhhh sen onu benm külahıma anlat
.Anam hasta hasta çalşmayı ancak sen yaparsn
.Kafamızı koydğmz gibi uymşz heee..
selam kızlar.regl olduktan sonra kontrole gittim.adetimin 3. günü tahlil verdik.yükselen hormonlarımın tedavi sonrası düşmüş olacağını umut ederek verdiğim tahlillerim berbat çıktılar....malesef önceki değerlerden daha yüksek çıktı.bu tedavide fayda etmedi.doktorum menapoza doğru giden değerlerimin olduğunu söyledi..zaten anlamıştım ilacı kullanmaya başladıktan sonra adetim azalmaya başlamıştı,bir yanıyordum bir donuyordum..
daha sonra burda başka bir doktora gittim.kendisi prof. muayene etti ve durumumun çok kötü olduğunu söyledi..yumurtalıklarım yapısal olarak çok zayıfmış..bizde eşimle artık bebek defterini kapattık..tedavide olmuyorum artık..bu kadar kısa zamanda başıma gelmeyen kalmadı. çok yoruldum,bıktım..
bebek falanda istemiyorum,nefret ediyorum artık.o yüzden siz beni listeden silin.zaten gelecek ay adet olacakmıyım onuda bilmiyorum..olursam ne zaman olurum yine bilmiyorum..
neyse arkadaşlar başınızı daha fazla ağrıtmayayım..benden haberler böyle.inşallah sizler o annelik duygusunu en kısa zamanda tadarsınız.güzel haberlerinizi bekliycem..
Cnmmmmm off yaa kıyamam saana ağlattn beni heee.Sen dr'larn ne dediğine bakma bitanem.Eşim dr ama ben pek sevmem doktorları şahsen.Yani bazılarını.Elbet işini iii yapan dr'lar var ama bazıları da insanın moralman çökertiyo yok yere.Bak gör MEVLAM sana umut kapısı açıcaktır.Çooook insan biliyorum dr'ların bu aptalca sölemlerine bakmayıp çocuk dünya'ya getiren yada aşka bi hastalığını gideren.Canm bnm RABBİM istesn yeter ki sen hiç kafanı yorma ve ALLAHTAn iste bırak o doktorları.RABBİM dilerse bi anda bütün sıkıntılarn siliniverir kavuşursn meleğne.Yeter ki moralin iii olsun inancını yitirme.Dr'un değil ALLAHIN dediği olur arkadaşım unutma emi..Biz senin için çok dua edicez bitanem nolur umudunu kaybetme cnm
seni anlıyom burçemim biz eskiden film açar netten film izlerdik bayılırım korku filmlerine ve sarılıpp ışığı kapatıp film izlemenin tadına doyamam.ama uzun zamandır izleyemiyoz çok özledim.ama hafta sonuda olsa izleyemiyoz artık ve insan deli gibi bekliyo işten gelsin diye.ama eşim hafta sonuda msyi yapıyo artık borçlarımız var dinlenmesi gerekiyo.
Korku filmi bahanesiyle ortam hazırlama heee.İii taktik valla
Ben hiç sevmem korku filmlerini valla.Gece rüyama girer o yüzden eşim izletmez etkisinde kalıyorum dye..Ama ii taktikmiş izlemeye başlasam mı napsam
.Adam senn yüzünden dinlenemiyo kıs
.RABBİM tez zamnda bebek versn inşallah bacım