Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yazmakla meşkuldüm canım 😀 napıyım canım ya şimdi uyku saatinde çocuklar uyanıcaz birazdan bende kaçmak zornda kalıcak ama eve gidince yine gelicem 😀 burasız kalamıyorum bağımlılık yaptı yahuuu

hazirancım bende haziranda evlendim..... sen şuanda düşünüyomusun bebiş yapmayı valla bende bukadar zor olcağını düşünmemiştim çevremde hiç bukadar uğraşan insan yok😕 tedirgin oluyorum valla her defasında ... bide bi bakmişsin aynı ay hamiş kalırmışız 😀 hatta ben listemizdeki kıslarla hep beraber hamiş kalmak istiyorum ya öle daha ii olur sanki😀

4 aydır denıyoruz işte henuz sonuç yok ama devam tabi çalışmalara olacak inşallah eninde sonunda 🙂 ayy inşallah canımcım bu ay olsa ne guzel olur , bahar sürprizi olurdu bize de nisanda🙂

haziran 13 ben de seninle aynı fikirdeyim . hemen olcak sandık bilsek çoktan bu işe başlardık. milletin bi kerede nası oluyo hala anlamış değilim. neyse havalar düzelince içimiz ferahlar bari biraz canım.

valla bende öle zannediyorum . ama mayısa kadar ümitliyim ben sonra tedaviye başlamak istiyorum bakalım .. bu şanslılarda ne kadar mutlu olmuşlardır he bizim gibi uğraşmıyolar sonuçta😀 hadi kıslar ben kaçıyorum akşama grşrzz😀

hayırlı akşam kızlar nasılsınız martta aldı gidiyor başını nerdesınz benı belırtıler var baklım bu gun sol kasımda batma var bacama vuruyor ağrı arada midem bulanıyor bu aydan ümütluyum sıkı calıştık bakalım hayırlısı

gülparem ben de 28 yaşındayım senin için daha çok erken acele etme gezin tozun hayatın tadını çıkarın. şaka tabi karar senin. dediğin gibi hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

selam kızlar..
nasıl gidiyor hayat..bir gelişmesi olan varmı...yalnız hamiş arkadaşlarımızı göremiyorum topikte.hamile kalan aramızdan ayrılıyormu
regli gelen aradaşlarda üzülmeyin..her şer görünende bir hayır,her hayır görünende de bir şer vardır..müsterih olun..kalbinizi ferah tutun..
mrb canım daha ben bugün düşündüm sanırım hamiş kalsam da bırakamam sizleri, ne güzel yine duygularımızı paylaşırız..
Günaydın melekler.... 😉))
Benim moralim cok ama cok bozuk oldugundan ne burda olabiliyorum nede face de takılabiliyorum.. En müjdeli haberi aldıktan sonra ard arda olumsuz haberler alıncayıkıldım.. ;(((
Umarım siz melekler iyisinizdir sizleri cok ama cok seviyorum... Umarım hersey gonlunuzce olur..
canım noldu? hayırdır merak ettik seni inş önemli bir sorun yoktur..
canımcım nasılsın? yazdıklarınızı okudum takip ettim ama yazamadım takvim benim hoşuma gitti umarım seninde hoşuna gitmiştir öptüm tatlım görüşmek üzere🙂)
iyiyim canım çalışmalara devam işte sen nptın? gittin geldin, inş bu ay seviniriz, tavimi beğendim bakalım uygulayacağım tşkler..öptüm..
AuSSie-AnGel den bir haber yokkk 😀 aussie den dünyaya 😀 valla çatladım meraktan bişey olmasa bari.... neyse kıslar burası felaket kar oldu düzce kardan felç durumda şuan okullar tatil hemde 2 gün. ben üni. anaokulundayım oyüzden bize tatil yok dua ediyorum inş üni yede tatil olur... dinlenelim az 😀 sizin oralar nasıl kıslar😀
ben eskişehirdeyim canım bugün çarşıdaydım hava acayip soğuk ve karlı, Allahım sokaktaki tüm canlılara yardım etsin. sen anaokulu öğretmenisin sanırım🙂
hayırlı akşam kızlar nasılsınız martta aldı gidiyor başını nerdesınz benı belırtıler var baklım bu gun sol kasımda batma var bacama vuruyor ağrı arada midem bulanıyor bu aydan ümütluyum sıkı calıştık bakalım hayırlısı
ay canım hadi bakalım ya hayırlısı, inş güzel haberler verirsin bak 5 numara listede sahibini bekliyor🙂

kızlar hepinize mrb ben inanın bugün yeni girebiliyorum, tüm gün dışarıdaydım çarşıda işlerim vardı oğlum şehirimizin gazetesinde bir yarışmada yarışıyor gazetede kupon toplanıyor gittim onları attım, burası çok soğuk üşüdüm yoruldum. bu arada eskişehirli tanıdıklarınız varsa yarışma için gerekli bilgi verebilirim.
öte yandan eşim bugün ankaradan geldi orda da hava berbatmış. bakalım bebiş çalışmalarına devam edeceğiz ama çok yorgunum🙂 tam da yumurtlama günüm bakıcaz artık hayırlısı🙂 hepinizi öpüyorum yarın grşrz.. dedim bugün de biraz yazıyım bari🙂)

Geri