Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

mrb melekler bu gününüz dünden güzel geçsin, mart ayı geldi çattı hadi bakalım bu bizim ayımız olur inş, yakında herkesin hamiş lik haberlerini duymak dileğiyle🙂

🙂:nazar:🙂:nazar:🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂:nazar:🙂:nazar:🙂

1.salkım.......................şubat
2.sheker_shey...............şubat
3.tuvanna....................şubat
4.AuSSie-AnGel...........şubat
5.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79.............................19-20 şubat ???
2.denfi..........................28 şubat ???

3.pirenses......................12 mart
4.geweze.........................13 mart
5.aymelek.......................17 mart tekrar aramıza hoşgeldin..🙂
6.esinerkan...................belirsiz belki de hiç..
7.mawişimbebekistiyor.....18 mart
8.tunaa........................23 mart
9.mavikedi....................24 mart
10.beklenenbebiş............25 mart

11.denizzzz......................25-26 mart
12.lalezar.........................25-30 mart
13.çölmeleği....................26-31 mart
14.elçin&su......................27 mart
15.melodi_cn.....................28 mart
16.koza.............................28 mart
17.kraliçearı.....................29 mart
18.gülparem.....................4 nisan
19.xseax...........................5 nisan
20.best_dream..................8 nisan
21.haziran 13....................

2 arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz onlar da lütfen umutlarını kaybetmesin:
bembeyaz.....................
elif_ecrin......................

adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...🙂

AuSSie-AnGel den bir haber yokkk 😀 aussie den dünyaya 😀 valla çatladım meraktan bişey olmasa bari.... neyse kıslar burası felaket kar oldu düzce kardan felç durumda şuan okullar tatil hemde 2 gün. ben üni. anaokulundayım oyüzden bize tatil yok dua ediyorum inş üni yede tatil olur... dinlenelim az 😀 sizin oralar nasıl kıslar😀

hoşbulduk mavikedicim ben evliliğimin 8. ayındayım 8 aydan beri istiyoruz zatende ilk iki ay çok takmadm çünkü benim ablalarımın ikiside evlendiler 3. aylarında hamile kaldılar bende dedim herhalde benimde öle olcak die 3.ay geldi yok 4. 5. 6. 7. derken oldu sekiz ay ama bende hala tık yok benim düğünde ablam iki aylık hamileydi bende güya ona yetiştircektim bebişimi ama olmadı ocak ayında doğum yaptı ablam bunu sölemeyi kendime hiiiiç yakıştıramıyorum ama onu kıskandım imrendim yani çok mutsuzdum burda biraz tesilli oluyorm şimdide hergün eşime keçiboynuzu kendimede soğanı kaynatıp kaynatp içiyorm hiç içim almasada inş faydası olur çok zor yaa budurum ALLAHIM hiç kimseyi evlat vermemekle imtihan etmesiin her ay ümitlenip bu ümitlerin suya düşmesi çook zor siz ilkmi istiyonz yoksa ikincimi olck

gülparem biz de evleneli 3 yıl biticek ilk bebiş olcak inşallah. baştan istemedik 9 aydır da uğraşıyoruz işte hayırlısı bakalım. siz en baştan beri istiyosunuz demek. kaç yaşındasın tatlım mahsuru yoksa merak ettim de?

esinerkan merhaba nasılsın? soğuklarda dikkat edelim kendimize üşütmeyelim sevgili anne adayları. çalışmalara ara vermeyelim allah korusun. aussie angeli merak ettim canım ya haberin varmı nolmuş kötü bişey yoktur inşallah öptüm tatlım.

canım ya bilemedim valla bende bi mutsuz olduğunu söledi sonra kayıp😀 inş bişeyi yoktur... mavikedicim 😀 evet üşütmeyelim sıkı sıkı giyinelim yumurtalar da sıcak olsunlarki 😀 yumurtlayalım dime ama. anne adayı olmak bile güzel yaa ama anne olmak daha güzeldir eminim😀 valla sabırsızlıkla bekliyorum meleğimi hissetmeyi inş hamiş kalırızda hissettiklerimizi paylaşırız beraber. mavi kedicim bende 9 aydır evliyim işte 4 aydır korunmuyoruz mayısa kadar çok ümitliyim doktor kontrolündeyim ben ilaç kllanıyorum şuan inş diğer ay olur yahu😀 olurda nelr yaptığımızdan neler hissettiklerimizden bahsederiz😀

ay hepimiz de nasıl sabırsızlıkla bekliyoruz, Allah yüzümüzü güldürsün inşallah. Ben haziranda evlendim hemen cocuk olmasın dıye korunmaya başladım. Sanıyordum kı hemen olacak🙂)) ne bileyim bu kadar zor oldugunu, bilsem hiç korunmaz hemen denemeye başlardım.
Allahımmmm bize de göster o guzel gunlerı inşallahhh, amin 🙂

hazirancım bende haziranda evlendim..... sen şuanda düşünüyomusun bebiş yapmayı valla bende bukadar zor olcağını düşünmemiştim çevremde hiç bukadar uğraşan insan yok😕 tedirgin oluyorum valla her defasında ... bide bi bakmişsin aynı ay hamiş kalırmışız 😀 hatta ben listemizdeki kıslarla hep beraber hamiş kalmak istiyorum ya öle daha ii olur sanki😀

Geri