Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Günaydın melekler.... 😉))
Benim moralim cok ama cok bozuk oldugundan ne burda olabiliyorum nede face de takılabiliyorum.. En müjdeli haberi aldıktan sonra ard arda olumsuz haberler alıncayıkıldım.. ;(((
Umarım siz melekler iyisinizdir sizleri cok ama cok seviyorum... Umarım hersey gonlunuzce olur..

aaaa hayırdır canım benim şimdi grdüm msjını ; sizde kötü bişey yoktur inş sabırlı ol güçlü ol canım ? bak şimdi merak ettim neyin var ?

bugün daha iyiym. Cts doktora gitmiştim test sonuçlarım geldi bu sabah. Çok şükür ki mikrobik bi durumum kötü bişey yokmuş. En azından bununla avunuyorum kırmızıları gördükten sonra. iyi diyelim iyi olalım dimi canımcım🙂 sen nasılsın canımcım

bende iiiyim canım ne olsun işte sevindim tahlillerinin temiz olduğuna hadi buay olmadı ama nisanda hamiş istiyorum sizi ona göre😀 valla bende onun temennisindeyimm? mayısa kadar çok umutluyum bakalım şimdi ilaç kullanıyorum işte bakalımm neler olacakk😀

bende iiiyim canım ne olsun işte sevindim tahlillerinin temiz olduğuna hadi buay olmadı ama nisanda hamiş istiyorum sizi ona göre😀 valla bende onun temennisindeyimm? mayısa kadar çok umutluyum bakalım şimdi ilaç kullanıyorum işte bakalımm neler olacakk😀

iyi şeyler olacak inşallah ferah tut gonlunu.. mayısa kadar olmazsa benım de tekrar gitmem gerekiyor. İnşallah gerek kalmaz da kendılıgınde olur

Benim moralim cok ama cok bozuk oldugundan ne burda olabiliyorum nede face de takılabiliyorum.. En müjdeli haberi aldıktan sonra ard arda olumsuz haberler alıncayıkıldım.. ;(((
Umarım siz melekler iyisinizdir sizleri cok ama cok seviyorum... Umarım hersey gonlunuzce olur..
gülüm ne oldu umarım kotu bsı yoktur kafanı sakın takma olumlu bak kendıne stres yapma sakın allah buyuk ama ne oldu acıklasan bıı konussan belkı yardımcı oluruz

slm canım hayırdır ne oldu anlatırsan sen de rahatlarsın bizde seni çok seviyoruz ...

aman da aman kimler gelmiş ay valla daha dün aklımdaydın nptı acaba dedim? tekrar hoşgeldin seni görmek güzel unutur muyuz hiç? senin de günün kutlu olsun tatlım takvim için de tşk hemen indirip bakıcam grşrz..

canımcım nasılsın? yazdıklarınızı okudum takip ettim ama yazamadım takvim benim hoşuma gitti umarım seninde hoşuna gitmiştir öptüm tatlım görüşmek üzere🙂)

Geri