Kızlar bizim dairede 3 aylık hamile bir bayan var az önce yanıma geldi, zaten kendisi kansız ve zayıf bir arkadaş, sapsarı bir görseniz.. bulantıları vardı geçmiş artık, dedim bundan sonra gıdana dikkat et artık bebek senden beslenecek, ekmek peynir yiyiorum hep diyor, çok üzüldüm vallaha, yoğurt, süt içmiyormuş, meyve falanda yemem diyor... yanımda kuruzüm ile yabanmersini vardı ondan verdim biraz, takıldım birazda çekmecene süt, meyveli yoğurt falan al koy aralarda yersin BAK GELİP KONTROL EDİCEM dedim 🙂 bilmiyorum artık vallaha 2. bebeği olucak yiyemiyorum diyor, tamam bulantıları varken yemedi.. şimdi bulantıda kalmamış.. kendimi düşünüyorumda ben abartıyormuyum acaba, ben gerçi hep yoğut, peynir süt falan çok severim ama, özelikle bebek düşündükten sonra daha bir özenliyim bu konuda, hergün en az 1 bardak süt, 2 kase yoğurt, kocaman bir dilim peynir, en az 3 porsiyon meyve, haftada 2 kere balık 2 kere tavuk, 2 kere kırmızı et, şarküteri hariç, 2 porsiyon sebze, yumurta ayy ne bilim çok mu bakıyorum kendime ne... ama aslında olması gereken böyle.. kızlar aman lafı gelmişken sizde dikkat edin yediklerinize içtiklerinize, haaa birde en önemli konu SİGARA alışkanlığı olan varsa hemen ama hemen bıraksın, o kadar etkili yumurtalar üzerinde, dr.um anlatmıştı, yumurtlamanın düzensizleşmesi, erken menopoz falan aman DİKKAT meleklerim...