Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hemşommmmm cnm bnmmm napıyım bacm herif dün nöbetçiydi ya bugün evde böle ara ara girebilyorum.Sen naptn bacım yumurtlama dönemne girdn mi bakem??Hadi kolay gelsn kuzum bnm cnm toprağımm

yok kuzum yaa daha var yenı bıttı regl ama bız yınede calısmalara basladık bugun ıste doktorumu radım rahım fılmını soledım mersındekı doktoruma melek kesınlıkle dedı sen dogum yaptın ordakı doktorlar gerızekalı mı dıyor kesınlıkle rahım fılmı falan cekılme dedı bekle dedı hormon testlerını gonderdım onlarında cok guzel oldugunu soldı kıstı soledım onada cok ıı dedı bole ıste yanı bugun cok mutluydum rabbım ne zmn verurse ıste bekle dedı sen daha yenı dogum yaptın toparlandın bıraz vucudun dedı kolay bısey atlatmadıgımı soledı rahatladım valla

yok kuzum yaa daha var yenı bıttı regl ama bız yınede calısmalara basladık bugun ıste doktorumu radım rahım fılmını soledım mersındekı doktoruma melek kesınlıkle dedı sen dogum yaptın ordakı doktorlar gerızekalı mı dıyor kesınlıkle rahım fılmı falan cekılme dedı bekle dedı hormon testlerını gonderdım onlarında cok guzel oldugunu soldı kıstı soledım onada cok ıı dedı bole ıste yanı bugun cok mutluydum rabbım ne zmn verurse ıste bekle dedı sen daha yenı dogum yaptın toparlandın bıraz vucudun dedı kolay bısey atlatmadıgımı soledı rahatladım valla

ohh ohh anam bizim böle drlerimiz yokki bizlerde araıyalım rahatlayalım hahaha canım cok sevindik senin adınada manşallah inşallah kistindednde eser kalmaz

kız orjı taktın gogustekı damarlara haa anam unut gutsın sen yaa bıra oluruna bıraz kuzum yaa hem damarlar ole hemen gelısmıyor hamıle kaldıktan yanı bebek 5 yada 6 haftalık olunca oluyor onlar bıraz bırak yaa ne olur kendını ıyıce yıpratıyorsun haa

Geri