Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

orjiiiiiiiiiiiiiii canımmmm senide tebrik ederim gerçi ben bilmiyordum nikah davasını gör bak herşey nasıl farklı olucak en başta meleğin gelicek nikahın kerameti üstünde olsun meleğim 🙂

inşallah ama ablacım benim bu aydan umudum yok artık hayırlısıyla ablamm

Ekli dosyayı görüntüle 4889Ekli dosyayı görüntüle 4890Ekli dosyayı görüntüle 4891Ekli dosyayı görüntüle 4892

k ı z l a rrrrrrrrrrrrrrrrr 🙂)))
13. Hamişşşşşşiiiinizzzzzzzzz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
Hamileyim allaha şükür ... Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!

mavişimmmmmmmmmmmmmmmmmm çooook sevindimmmmmmm hadi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmmm kaç gündür meraktan öldük ama değdiiii ohhh ohhhh 🙂)) kaç haftalıkmış cnm onuda öğrendinmi bitanemmm

slm kızlar özlemişim sizi🙂 kaç gündür öldüm yaa. cumt tuna ateşlendi doktora götürdük üşütmüş, acayip salgın var birkaç gün okula yollamıcam, okulda da herkes hasta. bir yandan da doğumgünü hazırlığı yavrum doğumgünü üstü hasta oldu, neyse dün doğumgününü kutladık biraz düzelmişti ama kırgınlığı devam ediyor evde şimdi, asıl doğumgünü bugün. dün çocuklar evi acayip batırdılar bir de üstüne temizlik.. çok yoruldum bugün anca bakmaya fırsat buldum sizden ne haber var mı yeni gelişmeler?
gecmiş olsun canım. yavru kuşunun dogum gunu kutlu olsun.xeyır işlerını gor ınşallah

Geri