Eveeett geldik Mayıs ayına🙂 ohhh gelsin hamişler🙂 maaşallah maaşallah Nisan ayı bereketli çıktı.🙂 Bakalım bu ay kaç hamiş çıkacak, darısı tüm listeye...
🙂
🙂
🙂H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂
🙂
🙂
Aman nazar değmesin!
1.salkım......................Şubat hamişi
2.tuvanna....................Şubat hamişi
3.aussie-angel............Şubat hamişi
4.hazan_11.................7Şubat hamişi
(Antalya) 5.esinerkan................1Mart hamişi
(Düzce,24,Okul öncesi öğrt.) 6.burju.........................Mart hamişi
7.sarı gelin..................6 Mart hamişi
8.sen-lin12121212......Mart hamişi
9.çölmeleği..................Mart hamişi
(Mardin/Midyat,19) 10.tunaa..................20 Mart hamişi
-best_dream.................10 Mayıs -beklenenbebiş............11 Mayıs (20) -elif_ecrin......................11 Mayıs -elçin&su......................12 Mayıs -bembeyaz....................13 Mayıs (Konya 26 Memur) -berna24.......................15 Mayıs -orjinal-catlaq..............15 Mayıs (İstanbul) -gullu_23.......................17 Mayıs -ayşegül.......................19 Mayıs -unıca...........................19 Mayıs -mini garaböcük..........20 Mayıs -denizzzz......................20 Mayıs(Muğla/Fethiye 27 Muhasebe) -geveze........................22 Mayıs -Lalezar.......................22-24 Mayıs(Balıkesir 39 Memur) -yaseminnnnnnn........24 Mayıs (Kütahya 22 Ev hanımı) -defne defne...............30 Mayıs(Satış danışmanı) -sılam_nisa..................30-31 Mayıs(28,Türkçe öğrt.) -burçemm....................31 Mayıs (Tekirdağ) -çitos...........................1 Haziran (Yozgat) -sinemtugra................2 Haziran -melodi_cn..................6 Haziran(İstanbul 25 Ev hanımı) -gülparem...................????????(Afyon 22 Üniv. öğrc.)
Arkadaşlarımıza Allahtan sabır diliyoruz... İnşallah en kısa zamanda bizlere yeniden bebek müjdesi verirler... sheker_shey...............?(Konya) sevde7........................? geweze.......................?(Ankara 22 Üniv. öğrc.)
LÜTFEN!!!
1- Regl tarihini ve diğer bilgilerinilistede görmek isteyen arkadaşlarımız yazarlarsa, onları seve seve ekleriz.🙂 2- Regl tarihi 15 gün geçipte, topiğe haber vermeyenler listeden çıkarılacaktır!
ayy cok yoruldum ammada agırmış ya sırf hamişlerimiz sallanmasın die sallamadan getirdim oh kimseye bişi olmadan taşıya bildim