Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

görüşürüzz sılamm hemde ne madur hahahaiştede yoruluyo cumartesi pazarda mesai yaptı evdede benle fazla mesaii yapıyohahahaallahtann ek işini severek yapıyoohahaha çalışma arkadaşını seviyo çünkühahahahahaha

ama sılamm uykum geldihahahaelimde olmadan uyuyabilirimhahahakızz uykucu olsun zatenn annesini gece uyandırmasınnnhahaha

iyiyiz orjim kazan mubarek olsunhahahabende maça çıkçamm ayrılamıyomhahahabenim maç iptal olcakk bu gidişle hahahayumurtammm gidiyoooooooooooooooooooooooooo:🙁
GEVEZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ÇIKSANAAAAAAAAAAAAAA :sinirli: :sinirli: :sinirli: KIZ DÖVECEM HAAAA GİT BEBEK YAP BİZ TEYZE OLMAK İSTİYOZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm ahanda sonuna gelebildim anam mac bitti şimdi saha dışındayız nasılsınız bakalımmm
hoşgeldin balım nasılsın ?

hahahagitme tatlım koma bizi yalnızzz az kalmış regline canım kızlarr ben kaçtımm maçı iptal etmeyim by byyyy

yuq gidermiyim hadi anam :sinir: bizler teyzoşş olmak istiyoz bebiklerin totiklerine vurmak ısırmak istiyoz hahaha hadi koşş maca acc kanatlarını koçişim ben geldim de süpermen gibi ama dikat et yatagı kırma ucarken hahaha

Son düzenleme:
hahahahocam 5 7 sinde biliyom az çalıştım hocam ama sizce olmuşmudur hocam yeterlimihahahakızz kaldırayım benim soparı abe yumurtammm gitmek üzereee hahaha
Balım kaymağım lokumum..Kıs inşallah tutmştur valla ne diyelim.Ama siz siz olun ıslak günlerin ilk günlerinden başlayın çalışmalara.Çünkü spermler daha rahat hareket ederler.Zaten ıslak günlrimütakiben yumurtlarsnz demektir..Çişimi ediyom çişimi ediyom popom kuru kalıyo yapmayın kuru kalmayın hahaha hahaha .En vermli dönemde senn nasl uykun gelir çalşmayı ihmal ederrsn?*:sinir: ?*hahaha hahaha

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy milllettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt bebek_g.jpg ne tatlı bebek yaaa allahım sen bizlere bunun gibi tatlı bebek nasip etttt aminnnnnnnnnnnnnn

Geri