Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

6 sında kız o sıvıdan geldi ama bende yorgundum uyuya kaldık çalışamadık hocamhahahaaslında uykumda var dürteyim shekrım dürtmeyim miihahahahahahaçalışmam lazım mı şimdi 6 sında yumurtladım bugün 8

bacm eğr osıvı 6 snda geldyse bugünü ihmal etme çalş..Çünkü yumurtann yaşama süresi 12-24 saat.Öncesinde kaç gün çalştn kızım hahaha git kaldır adamı kıs yumurta gitmek üzere adama ihtiyacn var kalk gitkalk hahaha hahaha

hahahahocam 5 7 sinde biliyom az çalıştım hocam ama sizce olmuşmudur hocam yeterlimihahahakızz kaldırayım benim soparı abe yumurtammm gitmek üzereee hahaha

bacm eğr osıvı 6 snda geldyse bugünü ihmal etme çalş..Çünkü yumurtann yaşama süresi 12-24 saat.Öncesinde kaç gün çalştn kızım hahaha git kaldır adamı kıs yumurta gitmek üzere adama ihtiyacn var kalk gitkalk hahaha hahaha
anammmm yumurta var ve pc başında oturmuş hee :sinirli: bebiş isterik bebiş isterik !!! :bebeğim: :D:D
slm sıla ben okumuyom artık yetişemiyom çünkühahaha
ben bi bakayım tarih ekleyen varmı dedim regl felan ama göremedim listeyi topladım kaçtım hepsine yetişemiyo insan maaşallah benden sonra 50 sayfa yazılmış :D:D

Geri