Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
netin giitti az önce kız iiigeceler demeden gidermiyim koçiş uyuyyo kaç gecedir benle nöbetteydi bugünde pazar mesaisi yaptı adamcağızda hal kalmadı dayanamadı bu akşam 10 uyudu
kız bebiş yapmak kolay mı baba olcakk geceleri çalışıyoz sabah işe ben uyuyup dinleniyom adamcağız ne yapsın bugünde mesaiye gitti ama görme yorgunluktan bugeceki çalışmadan mı kaçtı kız bu yoksa erkenden uyuyarak
kız bebiş yapmak kolay mı baba olcakk geceleri çalışıyoz sabah işe ben uyuyup dinleniyom adamcağız ne yapsın bugünde mesaiye gitti ama görme yorgunluktan bugeceki çalışmadan mı kaçtı kız bu yoksa erkenden uyuyarak
Anam yazık kız adama yaaa bu kadar yorma bacım hergün yapmayın yaw .Zaten sen anlarsn yumurtlama dönemini.Islak günler olarak geçer ve akıntın artar.Yumurtan çatladğnda da böle sümüksü bi kıvam olur.Onunda canı var adamı pes ettircen yorulmştur yanimm.Sen yorulmadın mı bacım oyyyy sıkma kıs herifi
Bacım yat tamm da kıs bu saatte maç mı yapılır anam?? uykunun en tatlı olduğu saatler kıs .Valla iimiş sennki de gıkını çkartmıo maaşallah maaşallah...ne zaman yumurtladn ben sana diyiverim çalşma zamanlarını
kızzz ama gün aşırı ne var yorulcakk severek çalışıyomişini severek yaparsan başarılı olursun kızben 6 sında o uzayan sıvıdan gelince anladım ama o gü yapamadık çalışma bi önceki gece yapmıştık shekerım.bu gecede ovulasyona göre yapmak lazımmış.
6 sında kız o sıvıdan geldi ama bende yorgundum uyuya kaldık çalışamadık hocamaslında uykumda var dürteyim shekrım dürtmeyim miiçalışmam lazım mı şimdi 6 sında yumurtladım bugün 8
Eveeett geldik Mayıs ayına🙂 ohhh gelsin hamişler🙂 maaşallah maaşallah Nisan ayı bereketli çıktı.🙂 Bakalım bu ay kaç hamiş çıkacak, darısı tüm listeye...
🙂🙂🙂H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂🙂🙂
Aman nazar değmesin! 1.salkım......................Şubat hamişi 2.tuvanna....................Şubat hamişi 3.aussie-angel............Şubat hamişi 4.hazan_11.................7Şubat hamişi(Antalya) 5.esinerkan................1Mart hamişi(Düzce,24,Okul öncesi öğrt.) 6.burju.........................Mart hamişi 7.sarı gelin..................6 Mart hamişi 8.sen-lin12121212......Mart hamişi 9.çölmeleği..................Mart hamişi(Mardin/Midyat,19) 10.tunaa..................20 Mart hamişi(Eskişehir,33,Resim öğrt.)çok mutluyum🙂))) 11.mavişimbebekistiyor.......Mart hamişi (İstanbul 41 Gayrımenkul danış.) 12.tatu.........................Mart hamişi
13.Merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim?
Beklenmeyen adet tarihlerimiz Gelin artık bebişlerimiz! Gel gel gel...
-mavikedi.....................1 Mayıs ???(Edirne 28 İngilizce öğrt.)
-haziran13....................2 Mayıs ???(İstanbul 35 Mühendis)
-baharrrımmm..............3 Mayıs ???(Ardahan Güzellik uzmanı)
-yesi..............................5 Mayıs ???(25)
-fatma mutlu................6 Mayıs ???(Elazığ 21)
-best_dream.................10 Mayıs -beklenenbebiş............11 Mayıs (20) -elif_ecrin......................11 Mayıs -elçin&su......................12 Mayıs -bembeyaz....................13 Mayıs (Konya 26 Memur) -berna24.......................15 Mayıs -orjinal-catlaq..............15 Mayıs (İstanbul) -gullu_23.......................17 Mayıs -ayşegül.......................19 Mayıs -unıca...........................19 Mayıs -mini garaböcük..........20 Mayıs -denizzzz......................20 Mayıs(Muğla/Fethiye 27 Muhasebe) -geveze........................22 Mayıs -Lalezar.......................22-24 Mayıs(Balıkesir 39 Memur) -yaseminnnnnnn........24 Mayıs (Kütahya 22 Ev hanımı) -defne defne...............30 Mayıs(Satış danışmanı) -sılam_nisa..................30-31 Mayıs(28,Türkçe öğrt.) -burçemm....................31 Mayıs (Tekirdağ) -çitos...........................1 Haziran (Yozgat) -sinemtugra................2 Haziran -melodi_cn..................6 Haziran(İstanbul 25 Ev hanımı) -gülparem...................????????(Afyon 22 Üniv. öğrc.)
Arkadaşlarımıza Allahtan sabır diliyoruz... İnşallah en kısa zamanda bizlere yeniden bebek müjdesi verirler... sheker_shey...............?(Konya) sevde7........................? geweze.......................?(Ankara 22 Üniv. öğrc.)
LÜTFEN!!!
1- Regl tarihini ve diğer bilgilerinilistede görmek isteyen arkadaşlarımız yazarlarsa, onları seve seve ekleriz.🙂 2- Regl tarihi 15 gün geçipte, topiğe haber vermeyenler listeden çıkarılacaktır!