sılam_nisa Hamiş Melek 9 Mayıs 2011 #10.731 selam bol muhabbetler anam ne konuşmuşunuz hanımlar ya oku oku uykum geldi
S sheker_shey Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.732 geveze' Alıntı: 6 sında kız o sıvıdan geldi ama bende yorgundum uyuya kaldık çalışamadık hocamaslında uykumda var dürteyim shekrım dürtmeyim miiçalışmam lazım mı şimdi 6 sında yumurtladım bugün 8 Genişletmek için tıkla ... bacm eğr osıvı 6 snda geldyse bugünü ihmal etme çalş..Çünkü yumurtann yaşama süresi 12-24 saat.Öncesinde kaç gün çalştn kızım git kaldır adamı kıs yumurta gitmek üzere adama ihtiyacn var kalk gitkalk
geveze' Alıntı: 6 sında kız o sıvıdan geldi ama bende yorgundum uyuya kaldık çalışamadık hocamaslında uykumda var dürteyim shekrım dürtmeyim miiçalışmam lazım mı şimdi 6 sında yumurtladım bugün 8 Genişletmek için tıkla ... bacm eğr osıvı 6 snda geldyse bugünü ihmal etme çalş..Çünkü yumurtann yaşama süresi 12-24 saat.Öncesinde kaç gün çalştn kızım git kaldır adamı kıs yumurta gitmek üzere adama ihtiyacn var kalk gitkalk
S sheker_shey Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.734 anaaaaaaam kimler gelmiş kimler.Çalışan yorulup buraya geliyo soluklanmak için ..hoşgeldnz kızlaaaaar uyuttnz mu koca bebeklerinizi ?
anaaaaaaam kimler gelmiş kimler.Çalışan yorulup buraya geliyo soluklanmak için ..hoşgeldnz kızlaaaaar uyuttnz mu koca bebeklerinizi ?
geveze Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.735 hocam 5 7 sinde biliyom az çalıştım hocam ama sizce olmuşmudur hocam yeterlimikızz kaldırayım benim soparı abe yumurtammm gitmek üzereee
hocam 5 7 sinde biliyom az çalıştım hocam ama sizce olmuşmudur hocam yeterlimikızz kaldırayım benim soparı abe yumurtammm gitmek üzereee
geveze Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.736 aydddi ben gidem dürtem herifi beyaa fazla mesaii yapsın shekerimm öptüm seniii kendine iiyii bakkk
sılam_nisa Hamiş Melek 9 Mayıs 2011 #10.737 sheker_shey' Alıntı: bacm eğr osıvı 6 snda geldyse bugünü ihmal etme çalş..Çünkü yumurtann yaşama süresi 12-24 saat.Öncesinde kaç gün çalştn kızım git kaldır adamı kıs yumurta gitmek üzere adama ihtiyacn var kalk gitkalk Genişletmek için tıkla ... anammmm yumurta var ve pc başında oturmuş hee bebiş isterik bebiş isterik !!! :bebeğim: geveze' Alıntı: slm sıla ben okumuyom artık yetişemiyom çünkü Genişletmek için tıkla ... ben bi bakayım tarih ekleyen varmı dedim regl felan ama göremedim listeyi topladım kaçtım hepsine yetişemiyo insan maaşallah benden sonra 50 sayfa yazılmış
sheker_shey' Alıntı: bacm eğr osıvı 6 snda geldyse bugünü ihmal etme çalş..Çünkü yumurtann yaşama süresi 12-24 saat.Öncesinde kaç gün çalştn kızım git kaldır adamı kıs yumurta gitmek üzere adama ihtiyacn var kalk gitkalk Genişletmek için tıkla ... anammmm yumurta var ve pc başında oturmuş hee bebiş isterik bebiş isterik !!! :bebeğim: geveze' Alıntı: slm sıla ben okumuyom artık yetişemiyom çünkü Genişletmek için tıkla ... ben bi bakayım tarih ekleyen varmı dedim regl felan ama göremedim listeyi topladım kaçtım hepsine yetişemiyo insan maaşallah benden sonra 50 sayfa yazılmış
geveze Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.739 tamam sılamm kızma gidiyom adamcağızada yazık ya neyse ben gidip madur koçişimi uyandırayımm
geveze Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.740 öptümmm sizii kızlarrrr iyigecelerrr canımda gitmek istemiyo🙁