Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

zaten nedense erkek tarafı bu konuda çok baskıcı oluyor.. gerçi bizimkilerde sormadılar bile hatta erken değilmi kızım dedi kayınvalidem ama şimdi mutluluktan uçuolar... sen takma minnoşum boşver onlar ne kadar psikikolojik baskı yaptıklarınn farkında bile değillerdir öyle olsa yapmazlar zaten...

kayınpederimmm her hafta eşimi arıyor ne zamn dede olacamm ne zamn dede olacamm kayınvalidemm kızımmm gününn geçtimii onlarıda anlıyorumm torunlarıı olsunn istiyolarr ama işte benide bunalıma soktuklarınınn farkında değillhahaha benimm annemse aklıma takmayayımm dieee binbir şeylerr yapıooo özledimm anamıı🙁

canımm kist öle diştann ele geleceğinii sanmıyommm benimde vardii 8 cm benn adett dönemlerinde çokk şiddetli ağrılar yaşiyordummmmm

benim adet olacağmda flan öle çok ağrım yok yani çok hafif bi ağrım olur oda beni rahatsız etmio dediğim gibi ben adetim yaklaştıkca kasığımdaki sertliği bebek sanmştım ama adet oldm eee ozaman kasığımdaki sertlik ne hala orda bi sertlik var dediğin gibi inş kist flan deildr çok korkuyorm ya bide yani daha yeni 5 ay olcak dr görüneli bu kadar kısa sürede kocaman bi kist olması imkansız

zaten nedense erkek tarafı bu konuda çok baskıcı oluyor.. gerçi bizimkilerde sormadılar bile hatta erken değilmi kızım dedi kayınvalidem ama şimdi mutluluktan uçuolar... sen takma minnoşum boşver onlar ne kadar psikikolojik baskı yaptıklarınn farkında bile değillerdir öyle olsa yapmazlar zaten...

bide ben ameliyat oldumm ya tekrar kistim oluşurr diee korkuyolar sanırımmmm

gülparem cnm senın yazdıklarını okudumda kıst ole dısardan bellı olmaz dıye bılıyorum hayatım bence bı ult bı muayene ol en mantıklısı bu yanı cok kafana takma yanı bende kıst falan var deme belkı bırsey yoktur cnm benım benım kıstım var ama ole elleyınce bellı olmuyor dıdardan bazen agrı oldugu zmn oluyor ama sole yanı ac karnına bastırdıgım zmn hıssedıyorum o sertlıgı ben saga gore daha sert oluyor ama kıst oldugunu sanmam umarım yoktur yanı

inş melodi yaa valla dün ablamla konuştm kist flan olabilir dynce gece uyuyamadm sıkıntmdan bide ben pzrt dr gitcem ama adetm bitmedi daha dr gitsem illa altanmı bakar sence adetm bitincemi gdym

benim adet olacağmda flan öle çok ağrım yok yani çok hafif bi ağrım olur oda beni rahatsız etmio dediğim gibi ben adetim yaklaştıkca kasığımdaki sertliği bebek sanmştım ama adet oldm eee ozaman kasığımdaki sertlik ne hala orda bi sertlik var dediğin gibi inş kist flan deildr çok korkuyorm ya bide yani daha yeni 5 ay olcak dr görüneli bu kadar kısa sürede kocaman bi kist olması imkansız

ben 4 ay çokk kötü ağrılarr çektimm gitimm dr kistimm olduğunu söledii 4 ay öncesine kadar hiç bir şikayetimm yoktuu ha bide affedersinn ama ilişki sırasında ağrı hissediyosunnn

Geri