iyi sayiliri canim sen nasilsin bugun ben biraz yogunum arkadasimin kizi mezun oluyor oonun partisi var ona pastasini yapacagima soz vermistim onunla ugrasiyorum anacim yatin kalkin tr de oldugunuz icin sukredin. orda olaydik alirdik ne guzel hazirini burda herseyi yiyemiyorsun herseyin icine domuz urunlerini karistiryorlar ole oluncada her sey eline bakiyor 😀
ama en onemli katkisi marifetlerim arti burda 😀: her serde bi hayir aramak bu demek olsa gerek
ama en onemli katkisi marifetlerim arti burda 😀: her serde bi hayir aramak bu demek olsa gerek
hurishimmm naslsn balım???hemşommm hoşgeldin bu arada.Yesicim tatlm valla ne desem boş yani bu yaşadğnı gelip senin içine sormak lazım ama kime ne yapabilirsin ki dimi hayatım??veren ALLAH bekleten ALLAH haşa biz kimiz ki?? bak bnm hemşom(melodi) ile bnnm bebeğim geldiler gittiler.Bişe gelmiyo elden hayırlısı diyorz MEVLAM In bildiği vardır artık.Orjim nasl oldn küçüğüm?kocişle aran nasl triplerde mi hala senn ki?unıcacım kendini biraz serbest bırak bacım aklna taktıkça inan bana yarın bir gün ben neden bu kadar hapşuruyorum diye onu bile kafana takarsn relax hayatm relax ..