Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

selamm SEA34.çok haklısın...asla Allaha isyan etmiyorum..ama iç güdüsel bir durum üzülüp ağlamak...ama çok güçlü biriyim ben ve bunuda çok şükür atlattım..Rabbim herşeyin en güzelini bilirr..Rabbim neylerse güzel eyler..Allahıma bin şükürrr...üzülmekle ağlamakla hiç bişey halolunmuyor ben bunu öğrendim...ve şuan içimde öyle bi rahatlık varkii size anlatamam..yanii Allahıma şükür kendimi çok iyi hissediyorum...yazılarınızlar sea unice beni rahatlattınız bir kez daha teşekkürler...

iyiyiz burçem tıkınmakla meşgulüm 🙂) tatlı canım istio ama ne yesem bilemedimmm sen nassın cnmmm herşey yolundamı şekercimmm

ye ye canımm benimm afiyet bal seker olsunnn bebişe lop lop et olsunn 🙂hamd olsunnn bende iimm heraldee kayın babamlara gidecez eşim gelince kalmaya geçen haftaa kayınbabam konşmuyodu benimle şimdi gidecem ya yine aynısını yapar diee canımm sıkılıyo hiçç gidesimm gelmiyo ama eşiminn hatrı için gitmek zorundayimm🙂

slmlar kızlar hayırdır yaa bugun cok az yazıyorsunuz hayır ola ınsallah bakalım 🙂 degerlerım cok normalmıs kızlar doktor sıtesı var ordakı uzmanlara sordum gebelıgı engelyecek hıc bırsey yok suanda yanı bız beklemedeyız melegım anneye ne zmn gelırse anlayacagız cok sevındım buna emın olun yanı artık stres yok ne zmn gelırse allahıma sukurler olsun bırde unıca cım cok kafanı takıyorsun bundan 2 ay oncekı halım gıbısın yapma bence bole yaptıkca yanı stres oldukca hep husrana ugrarsın cnm benım kendını fazla dınleme akısına bırak lutfen varsa zaten senın belırtılerıne bıle bakmaz gelır bebegın cnm benım

unıcacm sen sanırım yumurtlama dönemndesn ve biraz ağır geçiriyosn.Yani adet dönemine 14 gün kala başladı senn şikayetlerin..Ymurtlama dönemi zaten o günlerde oluyo bu ağrılarda implantasyondan snra yaşanır.Yai döllenmeden snra yaşarsn ama sen çok erken yaşıyosun.Ama dilerim ki hamişsindr ve çok erken yumurtlamşsndr diye düşünelim ama adetime daha 12 gün var diyosun güzelim valla çözemedim ben🙂🙂🙂

Geri