Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sana az da olsa yardımımız dokunduysa ne mutlu bıze

bende takmicamm artikk ne zamn canı isterse ozamn gelsinn biz kafamıza taktıkçada olmuyooo bebikkk

napcan cnm herşey eşler için aman huzursuzluk olmasın diyor insan ama tabiki gitmek gelmez insanın içinden ayakların geri geri gider ama boşver cnmmm takma sen kafana...

melodim çook sevindim değerlerinin iyi çıkmasına şimdi full time çalışmalar başlasınnn oleyyy 🙂

gülparem cnm senın yazdıklarını okudumda kıst ole dısardan bellı olmaz dıye bılıyorum hayatım bence bı ult bı muayene ol en mantıklısı bu yanı cok kafana takma yanı bende kıst falan var deme belkı bırsey yoktur cnm benım benım kıstım var ama ole elleyınce bellı olmuyor dıdardan bazen agrı oldugu zmn oluyor ama sole yanı ac karnına bastırdıgım zmn hıssedıyorum o sertlıgı ben saga gore daha sert oluyor ama kıst oldugunu sanmam umarım yoktur yanı

kayınpederimmm her hafta eşimi arıyor ne zamn dede olacamm ne zamn dede olacamm kayınvalidemm kızımmm gününn geçtimii onlarıda anlıyorumm torunlarıı olsunn istiyolarr ama işte benide bunalıma soktuklarınınn farkında değill
benimm annemse aklıma takmayayımm dieee binbir şeylerr yapıooo özledimm anamıı🙁

hurishimmm naslsn balım???hemşommm hoşgeldin bu arada.Yesicim tatlm valla ne desem boş yani bu yaşadğnı gelip senin içine sormak lazım ama kime ne yapabilirsin ki dimi hayatım??veren ALLAH bekleten ALLAH haşa biz kimiz ki?? bak bnm hemşom(melodi) ile bnnm bebeğim geldiler gittiler.Bişe gelmiyo elden hayırlısı diyorz MEVLAM In bildiği vardır artık.Orjim nasl oldn küçüğüm?kocişle aran nasl triplerde mi hala senn ki?unıcacım kendini biraz serbest bırak bacım aklna taktıkça inan bana yarın bir gün ben neden bu kadar hapşuruyorum diye onu bile kafana takarsn relax hayatm relax ..