Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

mrb melekler bu gününüz dünden güzel geçsin, mart ayı geldi çattı hadi bakalım bu bizim ayımız olur inş, yakında herkesin hamiş lik haberlerini duymak dileğiyle🙂

🙂
🙂
🙂
H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂
🙂
🙂

1.salkım.......................şubat
2.sheker_shey...............şubat
3.tuvanna....................şubat
4.AuSSie-AnGel...........şubat

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:
1.pnr79.............................19-20 şubat ???
2.koza...........................28 şubat ???
3.denfi..........................28 şubat ???

4.kraliçearı.....................4 mart
5.xseax...........................5 mart
6.best_dream................6-7 mart
7.haziran 13...................6-7 mart
8.pirenses......................12 mart
9.aymelek........................????? özledik seni de..
10.geweze.........................13 mart
11.esinerkan...................14 mart
12.mawişimbebekistiyor.....18 mart
13.tunaa........................23 mart
14.mavikedi....................24 mart
15.beklenenbebiş............25 mart

16.denizzzz......................25-26 mart
17.lalezar.........................25-30 mart
18.çölmeleği....................26-31 mart
19.elçin&su......................27 mart
20.melodi_cn.....................28 mart

2 arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz onlar da lütfen umutlarını kaybetmesin:
bembeyaz.....................
elif_ecrin......................

adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...

Son düzenleme:
napıyım canım ya çok merak ettim şimdi yorumlar ne belki aramızda benim yaşadıklarımı yaşayanlar vardır diye kopyaladım her yere😀 daha doğrusu takip ettiğim sayfalara buarada yeni gelenler hoşgeldinizz aramıza 😀 biz burda tunayla büyü yapıyoz 😀 gebe kalamayanlara
hah zart zart adet görmüyosun aaaaa bi bakmışın hamişsinnn😀 mesela bu ay tam 4 tane hamiş verdik listeden her ay 4 hamişle biz bu listeyi temizleriz en yakın zamanda 😀 DİME KIZLARRR ama yapmamız gerekenleri unutmuyoruz her akşam kocalarımızı düzenli olarak tenhalarda menhalarda buluşuyoruz kenara kıstırıyoruzz😀 😀 😀
hahah hadi şimdiden bu anne olmak isteyen adaylara kolay gele😀 hepiniz kojaman öpüldünüzzz 😀

koptum wallla.süpersin....senden aldığım gazla her an tenhalarda kıstıracam benimkini 😀

haklısın canım yaz tabii istediğin yere ben takıldım sadece🙂) ay ilahi çok hoşsun hııı büyü hiç de anlamam 🙂 önümüzdeki aya tüm liste kalır inş hamiş. canım benim koca yok yaa, maalesef ankarada semineri var ama cuma günü gelip pazar yine gidecek gelince bi yakalıcam bırakmıcam 🙂) nplım sıkı çalışmak lazım zaten yumurtlama günlerim biraz kaçmış olacak bakalım hayırlısı.. ben de öpüyorum seni ve herkesi....

canım nolacak inan severek yapıyorum, Allah senden de razı olsun. amiinnn canım inş bir gün listede hepimizi hamiş olarak görmek nasip olur ben şimdi çıkıyorum herkesi kocaman öpüyorum......muck muck