YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

canm üzülme ya demekki senin metabolizman da yavaş çalışıyor demekki sen yeterki diyeti bırakma pes etme azme devam bak zawallı lamişimde öyle yavaş yavaş pes etmek yok ayda 1kğ dahi versen kardır canım ben diyete başladığımda ilk 1ay çok güzel ve hızlı kğ verdim çünkü okğ lara oturmamış kğlarım dı şimdi kğ veremiyorum ayda 1 ebile razıyım çünkü şuan gidenler kalıplaşmış kğlarlar almayayımda ayda 1kğ bile yeter bana sende böle düşün tavsiye ederim😀

niye böyle ettin bacım ya neyse bunu duymamış gibi yapalım ama diyeti bırakmak yok her moralin bozulunca dolabın önüne gitme hatta moralin bozukken mutfağa uğrama sana güveniyom bacım hadi diyete devam

ama ama beni yalnız bırakıyosun öylemi
ama ben 2gün senle konuşmadan neyapıcam

ne bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:fish:
:mad2: kız kğ aldım deme sakın ay birde kola yazmışşşşşşşşş o dondurmayı baklavayı yerken ben geleyim aklınada boğazından geçiyomu bak baklım

Melekler bugün diyetimin kaçıncı günü bilmiyorum ama bugün şimdilik yediklerimin listesini yazmak istiyorum...

Sabah ; 1 bardak ılık su .... 1 kaşık bal ve çöre otu...

Ara öğün; 1muz

Öğlen ; lahana çorbası.....

ara öğün ; şuandada 1 bardak kahve içiyorum 😀 yanındada ceviz 😀

Sanırsam her geçen gun miğdem küçülüyor ve fazla yemek yemek istemiyorum....

Bugün pazar olmasına rağmen hala abur cubura özenmedim... fakat hiç spor yapmadım....

Yok canim yok
500 gramm vermisim kilo almadim sükür yavas ama emin adimlarla kilo verme yolunda ilerliyorum