canm üzülme ya demekki senin metabolizman da yavaş çalışıyor demekki sen yeterki diyeti bırakma pes etme azme devam bak zawallı lamişimde öyle yavaş yavaş pes etmek yok ayda 1kğ dahi versen kardır canım ben diyete başladığımda ilk 1ay çok güzel ve hızlı kğ verdim çünkü okğ lara oturmamış kğlarım dı şimdi kğ veremiyorum ayda 1 ebile razıyım çünkü şuan gidenler kalıplaşmış kğlarlar almayayımda ayda 1kğ bile yeter bana sende böle düşün tavsiye ederim😀
Bu gün dişciye gittim moralimmm bozuldu ve bu yuzden de kendimi yemege verdim ve ne yedim dersinizz... cipsss ve colaa 🙁 off yaa yaptıgım hataya bakarmısın hem dişlerime zarar hemde kiloma hemde saglıgıma zararlı.... amann amann 🙁 off offf offff offff canım cok sıkkkınn....
niye böyle ettin bacım ya neyse bunu duymamış gibi yapalım ama diyeti bırakmak yok her moralin bozulunca dolabın önüne gitme hatta moralin bozukken mutfağa uğrama sana güveniyom bacım hadi diyete devam
arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum karşıya geçicez eşimle pazarda yokum allahın izniyle pazartesi burdayım arızacım sana iyi yolculuklar güle güle diycem ama aramıza geliyomuşsun inşallah güzel geçer tatilin çok öptüm seni
ayrıca aramıza katılan yeni arkadaşımızada hoş geldin diyorum hayalcim senide bekliyoruz en azından dene😀