YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

canım beni ellerine sağlık hemen yarın alışveriş yapıp denicem iyi olurinşallah tok tutar yani bu içndekilerle tamam yarın malzeme alır perşembede yaparım çok sağol tatlım

canım beni ellerine sağlık hemen yarın alışveriş yapıp denicem iyi olurinşallah tok tutar yani bu içndekilerle tamam yarın malzeme alır perşembede yaparım çok sağol tatlım
Canım lezzet verecek baharatları güzel eklersen ve dediğim gibi blenderdan geçirr mama gibi oluyor hem yemeside kolay ... ama fazla sulu olmasın sulu olunca zor oluyorr tüketimii... inşallah faydasını gorursun ben lezszet bakmından sorun yaşamıyorum ama sonucta lahana 😀

kızlar ben erken kaçıyorum bugün çok iyi değilim öpüyorum hepinizede iyi geceler rüyanızda beni görün neyse şaka şaka sevdiklerinizi özlediklerinizi görün öptüm hepinizi

Kiz Eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Alacagin olsunnnnn

Sen nasil BERLINER yersin yaaaa, nasiiiillllllll :n028:

Bende istioooommmm

Dayanamiyorum yawww sekerli birsey yemeden doydugumu anlamiyorum
😀 insallah bugünki gibi birdaha kacamak yapmam....Sende Döneri yeseydin offf canim cekti simdi :f060:aklima düsürmeyin su yemekleri....

kızlar ben erken kaçıyorum bugün çok iyi değilim öpüyorum hepinizede iyi geceler rüyanızda beni görün neyse şaka şaka sevdiklerinizi özlediklerinizi görün öptüm hepinizi

Tamam abla, insallah kötü birseyin yoktur.
Ve en kisa zamanda aramiza yine fit, ve neseli halinle dönersin Insallah 🙂

Allah rahatlik versin 🙂

canım geçmiş olsun ben şimdi biraz daha iyiyim
inşallah tez zamanda sende iyi olursun
sana iyi geceler canım
sabaha sağlıklı bi şekilde görüşürüz inşallah