🙂 Saolun kızlarr valla bir aydır ruh misali yaşıyorum valla Meksika biberi hapımı 15 gün aralıksız kullandım ama sonra boğazım iltihaplandığı için bırakmak zorunda kaldım çünkü boğazımdan bir şey geçmiyordu.15 gün de hapsız geçti tabi ama ben hap kullanırken ki beslenme düzenime devam ettim.Yani sabah kahvaltısı mümkün olduğunca her şeyi içeren aralarda bol meyve bol su ve tabi ki asla ve asla beyaz ekmek yemedim.Sanırım Beyaz ekmeği kesmem bana extra bi kaç kilo verdirdi.
Hapı kullanmak bana yeme düzenimi değiştirmemde yardımcı oldu melekler.Ben ki daha önbce doysam da sırf tadını almak için tıka basa yiyen bir insandım(hoş yemesem de alıyodum kilo o ayrı 🙂)Şimdi ise asla fazla yiyemiyorum.Doymadan bırakıyorum yemeyi çünkü midemi çok fazla doldurursam bulanmaya başlıyor ve bulantı bütün gün sürüyor.Yani ister istemez rahat etmek için az yiyorum.
İşte böyle şekerler.ha bi de son bi haftadır günlük 1 saat kadar yürüyorum.Ama çok belirgin bi rahatlama var vücudumda.Nefes alışverişlerim bile düzeldi.Daha önemlisi psikolojim düzeldi 🙂
canım bu meksika kapsülünü sen nerden aldın yani siteden falanmı soylersen sevınırım ..biz almıştım bkere aama glba sahte cıktı hıc bı ıse yaramadı...bu arda benım annem embolı hastası herseyı kulanamıyo..anneme elma sandoloz aldık.bıtkısel dıye 1 kutusunu bıtırdı sımdı ıkıncıye gectı tavsıye ederım bayanlar kesınlıkle annem bı kutuda 4.5 yanı dort bucuk kılo verdı 😀 bu arda ben anlamıyorum ya melek ablalarım sızın yedıklerınıze bakıyorum yazılanlardan sok oluyorum ben bunların yarısını bıle yemıyorum sabahtan berı bır galete yedım kepeklı yesıl cay su ıcıyorum bıde yemek ıstesem bıle yıyemıyorum kotu oluyorum bole fazla gelıyor mıdem kucuk galıba benım.. bu arda 500 gram vermişim ne buyuk ne byük puf 59 olmuşum .