YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Sabah yine tartildim 55,8 olmusum 400gramm daha vermisim biraz düzelince spora da baslicam ki kilomu koruyayim

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52......................2
AuSSie-Angel............1.69................65,5......... ........60....................6,5g

LAMİYA...................1.60...............74.3. ..................65.....................2.4
hurhur....................1.65...............102.. ..................90........................16
Arıza......................1.60...............55,8 ..................52......................-1,9
Şura.......................1.60................61. ..................58.....................-1
Orkide....................1.65................69.. .................60........................4
Şevval....................1.60................82.. ..................65........................2
Hayal.....................1.65................76.. ..................55...........:first:.......8
elisev....................1.63.................67. ...................60.......................12
tatlı cadım..............1.65.................74.5...... .............65......................1.7
BLOODSUCKER............1.74.................59.5...................57........ ............1.5

🙂 Saolun kızlarr valla bir aydır ruh misali yaşıyorum valla Meksika biberi hapımı 15 gün aralıksız kullandım ama sonra boğazım iltihaplandığı için bırakmak zorunda kaldım çünkü boğazımdan bir şey geçmiyordu.15 gün de hapsız geçti tabi ama ben hap kullanırken ki beslenme düzenime devam ettim.Yani sabah kahvaltısı mümkün olduğunca her şeyi içeren aralarda bol meyve bol su ve tabi ki asla ve asla beyaz ekmek yemedim.Sanırım Beyaz ekmeği kesmem bana extra bi kaç kilo verdirdi.

Hapı kullanmak bana yeme düzenimi değiştirmemde yardımcı oldu melekler.Ben ki daha önbce doysam da sırf tadını almak için tıka basa yiyen bir insandım(hoş yemesem de alıyodum kilo o ayrı 🙂)Şimdi ise asla fazla yiyemiyorum.Doymadan bırakıyorum yemeyi çünkü midemi çok fazla doldurursam bulanmaya başlıyor ve bulantı bütün gün sürüyor.Yani ister istemez rahat etmek için az yiyorum.

İşte böyle şekerler.ha bi de son bi haftadır günlük 1 saat kadar yürüyorum.Ama çok belirgin bi rahatlama var vücudumda.Nefes alışverişlerim bile düzeldi.Daha önemlisi psikolojim düzeldi 🙂

anammmmmmmmmmmmmmmm ben biraz hastane ve hastalık sorunları yüzünden diete ara verdim meleklerim ama yürüyüş ve spora devam ediodum şimmdi 1 haftadır onuda yapamıyorum bu hafta da yapamıycam fakat haftaya tekrar yapıcam allahın zinişyle :uhu:

🙂 Saolun kızlarr valla bir aydır ruh misali yaşıyorum valla Meksika biberi hapımı 15 gün aralıksız kullandım ama sonra boğazım iltihaplandığı için bırakmak zorunda kaldım çünkü boğazımdan bir şey geçmiyordu.15 gün de hapsız geçti tabi ama ben hap kullanırken ki beslenme düzenime devam ettim.Yani sabah kahvaltısı mümkün olduğunca her şeyi içeren aralarda bol meyve bol su ve tabi ki asla ve asla beyaz ekmek yemedim.Sanırım Beyaz ekmeği kesmem bana extra bi kaç kilo verdirdi.

Hapı kullanmak bana yeme düzenimi değiştirmemde yardımcı oldu melekler.Ben ki daha önbce doysam da sırf tadını almak için tıka basa yiyen bir insandım(hoş yemesem de alıyodum kilo o ayrı 🙂)Şimdi ise asla fazla yiyemiyorum.Doymadan bırakıyorum yemeyi çünkü midemi çok fazla doldurursam bulanmaya başlıyor ve bulantı bütün gün sürüyor.Yani ister istemez rahat etmek için az yiyorum.

İşte böyle şekerler.ha bi de son bi haftadır günlük 1 saat kadar yürüyorum.Ama çok belirgin bi rahatlama var vücudumda.Nefes alışverişlerim bile düzeldi.Daha önemlisi psikolojim düzeldi 🙂

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tebrikler benim minik dadlu papatyama oyyyyyyyyyyyy cnm benim ben vermişim kadar sevindim kuzum daim olsun inş cnm çok sevindsim :D:D allahım banada 1o kiloyu vermeyi görmeyi nasip etyarabbim :uhu::uhu::uhu:

hayalcim canım tebrik ederim kilolarımız aynıydı ende 84 kiloydum ama daha 20 günde 81,600 düştüm bakalım kısmet geçen senelerde çok daha iyi veriyodum ama yılmadan diyete yürüyüşe devam edicem senin adınada çok sevindim darısı başıma

Geri