ben bu gün diyetime dikkat ediyorum ama listemi yazmıyorum bide böyle deniycem bakalım ama kısaca şunları yedim şimdiye kadar 1 dilim. k ekmeğ 1 kase çorba kahvltıda ekmeksik bi parça beyaz peynir yedim.arada 1 elma ve öğleden sonraki arada da 1 hurma yedim şimdiye kadar 1,5 lt su içtim 1 lt daha içerim ve sabah 1 saat 15 dk tempolu yürüyüşte yaptım çok şükür😀
ya Dün baya yogundum ondan pek yiyemedim bugün de öyle oldu sabah 10da uyandim saat 16:00a kadar iki kahveyle durdum 16:00da peynirli ekmek ve bi tabak salata yedim 🙂 ama dikkat edicem söz.
ya Dün baya yogundum ondan pek yiyemedim bugün de öyle oldu sabah 10da uyandim saat 16:00a kadar iki kahveyle durdum 16:00da peynirli ekmek ve bi tabak salata yedim 🙂 ama dikkat edicem söz.
yav uğrayamıyorum yav ama sporumu aksatmıyorum hiç hem sabah nem akşam yürüyüp spor yapıorum annem 1 hafta kaldı gitti ama ben diyet dengemi kaybettiğimden devam edemedim maşlesef diyete çorbamı yapmam lazım ama yediklerimi az az yedişm çok yemedim hiç akşam yemeğimni hele çok az yedim
suyumu çok içtim inşallah gidicek bu kilolar ama belli bi di,yet yapamadım annem den dolayı
yok canım yaaa esımle lımonıydık bıde stres var bu ara ustuste bındı....aksam bı tabak pılav ve salata yedım...
bu sabah.....bır tane haslanmıs yumurta bır dılım bugday ekmegı bır bardak cay...domates salatalık ve peynır...
kaçıncı günüm bilmiyorum ama bi 10 gün hastalandığımdan dolayı ara vermiştim dün yeniden spora ve diyete başladım
sabah:2dilim kepek ekmeği,domates salatalık birbardak çay