PaSikA Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #51 Ce: varmisin? yokmusun? tamam silerim. alttaki sende benim yerime işe gitmeye varmısın ben nisanın camlarını silmeye gidicem de 🙂
Ce: varmisin? yokmusun? tamam silerim. alttaki sende benim yerime işe gitmeye varmısın ben nisanın camlarını silmeye gidicem de 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 9 Mart 2008 #52 Ce: varmisin? yokmusun? Yokum ya benim de yarın mesai var ah ah sorma... Alttaki benimle halı sahada tek kale futbol maçı yapmaya var mısın? 😀
Ce: varmisin? yokmusun? Yokum ya benim de yarın mesai var ah ah sorma... Alttaki benimle halı sahada tek kale futbol maçı yapmaya var mısın? 😀
M Misafir Forum Okuru 10 Mart 2008 #53 Ce: varmisin? yokmusun? yenilmeyi şimdiden kabul ediyorsan bilgem varım alttaki benim başım ağrıyo bana masaj yap desem birde şu kahve fincanını götürde yıka sonra bana portakal sık desem
Ce: varmisin? yokmusun? yenilmeyi şimdiden kabul ediyorsan bilgem varım alttaki benim başım ağrıyo bana masaj yap desem birde şu kahve fincanını götürde yıka sonra bana portakal sık desem
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #54 Ce: varmisin? yokmusun? Normalde işim olmaz derim ama 😀 Sen dediğin için kıyamam varım derim Pekii alttaki, benim yerime girip banyo yapar mısın acaba, hiç halim yok da kalkmaya 😀
Ce: varmisin? yokmusun? Normalde işim olmaz derim ama 😀 Sen dediğin için kıyamam varım derim Pekii alttaki, benim yerime girip banyo yapar mısın acaba, hiç halim yok da kalkmaya 😀
M Misafir Forum Okuru 10 Mart 2008 #55 Ce: varmisin? yokmusun? offf tam içindekini sormuşsun be bilgem bende banyo yapcaktım düşünüyordum nasıl kalşkacam diye hadi bilgem sen git ikimizin yerinede yıkan bıcı bıcı yap ama iki defa yap biri senin biri bernim bıcı bıcım olcak alttaki arkidişim bana ninni söylermisin birde beni ayağında salla
Ce: varmisin? yokmusun? offf tam içindekini sormuşsun be bilgem bende banyo yapcaktım düşünüyordum nasıl kalşkacam diye hadi bilgem sen git ikimizin yerinede yıkan bıcı bıcı yap ama iki defa yap biri senin biri bernim bıcı bıcım olcak alttaki arkidişim bana ninni söylermisin birde beni ayağında salla
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 10 Mart 2008 #56 Ce: varmisin? yokmusun? ufalda cebime gir derim..ama yinde kıyamam sallarım pekde güzel nini söylerim atakana yaptıgım gibi.. hey alttaki..benim yerimeatakan uyudu aşagıda yukarı çıkartırmısın yerine yatırıp bide yorganı iyice sıkıştırır mısın:?
Ce: varmisin? yokmusun? ufalda cebime gir derim..ama yinde kıyamam sallarım pekde güzel nini söylerim atakana yaptıgım gibi.. hey alttaki..benim yerimeatakan uyudu aşagıda yukarı çıkartırmısın yerine yatırıp bide yorganı iyice sıkıştırır mısın:?
M Misafir Forum Okuru 10 Mart 2008 #57 Ce: varmisin? yokmusun? zevkle yaparım canım ıstersen sabah kavaltısnıda ben yaptırım. yarın benle kahve ıçmeye varmısın
Ce: varmisin? yokmusun? zevkle yaparım canım ıstersen sabah kavaltısnıda ben yaptırım. yarın benle kahve ıçmeye varmısın
nisan Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #58 Ce: varmisin? yokmusun? varim karamelimm,,, alltakii sende bize börek yapip gelirmisin
PaSikA Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #59 Ce: varmisin? yokmusun? yaparım tabi börek nasıl olsun onu söyleyin siz 🙂 alttaki sende benim yerime bulaşıkları yıkarmısın 😀
Ce: varmisin? yokmusun? yaparım tabi börek nasıl olsun onu söyleyin siz 🙂 alttaki sende benim yerime bulaşıkları yıkarmısın 😀
M Misafir Forum Okuru 10 Mart 2008 #60 Ce: varmisin? yokmusun? getir makınaya atalım canım ama once makınanın boşaltılması gerekıyor desem