NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 29 Şubat 2008 #41 Ce: varmisin? yokmusun? yokum dah dun yaptım .öluyorum bugun.. heyy sen alttakı bugun yemege gıtmeye varmısın yokmusun??*
Ce: varmisin? yokmusun? yokum dah dun yaptım .öluyorum bugun.. heyy sen alttakı bugun yemege gıtmeye varmısın yokmusun??*
suskun_gız Yeni Üye Üye 29 Şubat 2008 #42 Ce: varmisin? yokmusun? pizza yıyelım ama 😀 piştt altdakı yarın benmle gelinlık beyenmeye gelırmısın
nisan Yeni Üye Üye 29 Şubat 2008 #43 Ce: varmisin? yokmusun? ne osuskunumm evleniyonmu seve seve gelirimm,zevkimde iyidir iyi yardimci olurumm alttaki sende nikah sekerleri hazirlarmisin
Ce: varmisin? yokmusun? ne osuskunumm evleniyonmu seve seve gelirimm,zevkimde iyidir iyi yardimci olurumm alttaki sende nikah sekerleri hazirlarmisin
zuzus:) Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #44 Ce: varmisin? yokmusun? hazırlarım tabiii tül perdeleri keser içinede kesme şeker koyarım 🙂)) şişt alttaki bi koşu marketten küp şekerleri alıp gelirmisin nikah şekerleri için :hehe:
Ce: varmisin? yokmusun? hazırlarım tabiii tül perdeleri keser içinede kesme şeker koyarım 🙂)) şişt alttaki bi koşu marketten küp şekerleri alıp gelirmisin nikah şekerleri için :hehe:
nisan Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #45 Ce: varmisin? yokmusun? yeterki isteyinnhemn alip geliyorumm,alltaki aksam yemegi senden olsunmu
M Misafir Forum Okuru 4 Mart 2008 #46 Ce: varmisin? yokmusun? seve seve canım şimdi bin uçağa 6 saat sonra yanımdasın. alttaki sende katılırmısın bıze.
Ce: varmisin? yokmusun? seve seve canım şimdi bin uçağa 6 saat sonra yanımdasın. alttaki sende katılırmısın bıze.
PaSikA Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #47 Ce: varmisin? yokmusun? geliyorum benide bekleyin yemeğe alttaki tatlılarda senden olsunmu 🙂
esena Aktif Üye Üye 5 Mart 2008 #48 Ce: varmisin? yokmusun? olsun tatlılar köpeğiniz olsun alttaki hesabı sen ödemeye varmısın
mislinay Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #49 Ce: varmisin? yokmusun? kız sen ne uyanıksın bölee 🙂 hadi olsun olsun sizden kıymetlimi o zaman alttaki arkadaş sende kahveleri ısmarlamaya varmısın bakem 🙂
Ce: varmisin? yokmusun? kız sen ne uyanıksın bölee 🙂 hadi olsun olsun sizden kıymetlimi o zaman alttaki arkadaş sende kahveleri ısmarlamaya varmısın bakem 🙂
nisan Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #50 Ce: varmisin? yokmusun? varim valla,yeterki siz gelin yaa,, alttaki bugunn benim icin camlarimi silermisinn
Ce: varmisin? yokmusun? varim valla,yeterki siz gelin yaa,, alttaki bugunn benim icin camlarimi silermisinn