AZRA Yeni Üye Üye 27 Şubat 2008 #21 Ce: varmisin? yokmusun? varım gezme diyince zaten hasta olsam ayaklanırım altaki akşama yaprak dökümünü izlemeye varmısın yokmusun
Ce: varmisin? yokmusun? varım gezme diyince zaten hasta olsam ayaklanırım altaki akşama yaprak dökümünü izlemeye varmısın yokmusun
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Şubat 2008 #22 Ce: varmisin? yokmusun? varim canim hic kacirirmiyim, birlikte bakmaya varmisin????
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 27 Şubat 2008 #23 Ce: varmisin? yokmusun? yokum evden cıkmaya halımyok🙂🙂🙂 alttakı yarın kuru fasulye yapmaya varmısın yokmusun??
Ce: varmisin? yokmusun? yokum evden cıkmaya halımyok🙂🙂🙂 alttakı yarın kuru fasulye yapmaya varmısın yokmusun??
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Şubat 2008 #24 Ce: varmisin? yokmusun? Yokum canim ne yazikki calismak zorundayim, alttaki yarin benimle ise gel meye varmisin????
Ce: varmisin? yokmusun? Yokum canim ne yazikki calismak zorundayim, alttaki yarin benimle ise gel meye varmisin????
esena Aktif Üye Üye 28 Şubat 2008 #25 Ce: varmisin? yokmusun? yokum benim bebişe kim bakacak alttaki yarın benim bebeği bakmaya varmısın yokmusun bende kocişle yemeğe gideyim
Ce: varmisin? yokmusun? yokum benim bebişe kim bakacak alttaki yarın benim bebeği bakmaya varmısın yokmusun bende kocişle yemeğe gideyim
nisan Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #26 Ce: varmisin? yokmusun? varim canim,bm isinede yararimm,nede olsa ayni meslek sayilir,,alttaki uyumaya varmisin
Ce: varmisin? yokmusun? varim canim,bm isinede yararimm,nede olsa ayni meslek sayilir,,alttaki uyumaya varmisin
nisan Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #28 Ce: varmisin? yokmusun? bakmammi canim yeterki sen iste,,sende kocayla yemek yee, sende bana cay icmeye gelirmisin
Ce: varmisin? yokmusun? bakmammi canim yeterki sen iste,,sende kocayla yemek yee, sende bana cay icmeye gelirmisin
M Misafir Forum Okuru 28 Şubat 2008 #29 Ce: varmisin? yokmusun? gelırım canım yanınada cevızlı kekde yaparım oturup yerız nısanım. allllttttakıııııı hu huuuu yarına utum var utulermısın canımm
Ce: varmisin? yokmusun? gelırım canım yanınada cevızlı kekde yaparım oturup yerız nısanım. allllttttakıııııı hu huuuu yarına utum var utulermısın canımm
nisan Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #30 Ce: varmisin? yokmusun? canim benim olur cevizli keide ogrenmis olurumm, gel benimde ütü var birlikte yaparzz,, alttaki sende bir cocuk yapmaya varmisin
Ce: varmisin? yokmusun? canim benim olur cevizli keide ogrenmis olurumm, gel benimde ütü var birlikte yaparzz,, alttaki sende bir cocuk yapmaya varmisin