zuzus:) Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #31 Ce: varmisin? yokmusun? çocuk yapmaya varım tabeee çalışıyorum bile. hatta akşama test yapıcam. şişşt alttaki bana eczaneden test almaya varmısın ben gidemiyorumda 🙂)
Ce: varmisin? yokmusun? çocuk yapmaya varım tabeee çalışıyorum bile. hatta akşama test yapıcam. şişşt alttaki bana eczaneden test almaya varmısın ben gidemiyorumda 🙂)
M Misafir Forum Okuru 28 Şubat 2008 #32 Ce: varmisin? yokmusun? zevkle gıderım canım müjdelii haberi beraber öğrenırdık.inşşşşşş altakı gel kız gezmeye gıdelım.
Ce: varmisin? yokmusun? zevkle gıderım canım müjdelii haberi beraber öğrenırdık.inşşşşşş altakı gel kız gezmeye gıdelım.
nisan Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #33 Ce: varmisin? yokmusun? karamelimm keske burda yanimda olsanda gitsek berebar gezmeye neguzel olurdu alttaki sacini kesmeye varmisin
Ce: varmisin? yokmusun? karamelimm keske burda yanimda olsanda gitsek berebar gezmeye neguzel olurdu alttaki sacini kesmeye varmisin
esena Aktif Üye Üye 28 Şubat 2008 #34 Ce: varmisin? yokmusun? yok uzatana kadar neler çektim delü kesermiyim heç seni seviyom
zuzus:) Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #35 Ce: varmisin? yokmusun? test için tşkler karamelcimm. sabah yapıp bildircem sizeee🙂))
M Misafir Forum Okuru 28 Şubat 2008 #36 Ce: varmisin? yokmusun? zuzus:)' Alıntı: test için tşkler karamelcimm. sabah yapıp bildircem sizeee🙂)) Genişletmek için tıkla ... hayırlı haberlerını beklıyorum canım.
Ce: varmisin? yokmusun? zuzus:)' Alıntı: test için tşkler karamelcimm. sabah yapıp bildircem sizeee🙂)) Genişletmek için tıkla ... hayırlı haberlerını beklıyorum canım.
M Misafir Forum Okuru 28 Şubat 2008 #37 Ce: varmisin? yokmusun? neyse bu arada oyunu devam ettırım ben alttadkı sen bana mısır patlatırmısın
nisan Yeni Üye Üye 29 Şubat 2008 #38 Ce: varmisin? yokmusun? zusuz ins iyi haberini bekliyoz karamel sen yeterki iste paytlarim valla, alttaki sac renkini sari boyamaya varmisin
Ce: varmisin? yokmusun? zusuz ins iyi haberini bekliyoz karamel sen yeterki iste paytlarim valla, alttaki sac renkini sari boyamaya varmisin
AZRA Yeni Üye Üye 29 Şubat 2008 #39 Ce: varmisin? yokmusun? yokum çünkü zaten sarı altaki kahvaltı yapmaya varmısın yokmusun
PaSikA Yeni Üye Üye 29 Şubat 2008 #40 Ce: varmisin? yokmusun? varım tabi alttaki sende kahvaltıdan sonra temizlik yapmaya varmısın...