zuzus:) Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #71 Ce: varmisin? yokmusun? zeynoş çokkkk şekersin. 🙂)) alttaki saçlarıma fön çekmeye varmısın
PaSikA Yeni Üye Üye 7 Nisan 2008 #72 Ce: varmisin? yokmusun? varım canım alttaki sende benim saçlarımı boyamaya varmısın 🙂
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 21 Nisan 2008 #73 Ce: varmisin? yokmusun? valla tam yerine geldin ailede saç boyamalar benden senide aradan çıkarrım gel. pekii...alttaki sen bana börek açarmısın?
Ce: varmisin? yokmusun? valla tam yerine geldin ailede saç boyamalar benden senide aradan çıkarrım gel. pekii...alttaki sen bana börek açarmısın?
seda_emir Yeni Üye Üye 21 Nisan 2008 #74 Ce: varmisin? yokmusun? acarım cnm peki alttaki sen ban akahve yapmaya varmısınn
PaSikA Yeni Üye Üye 21 Nisan 2008 #75 Ce: varmisin? yokmusun? yaparım tabi hemde bol köpüklü peki alttaki sende kahve falı bakmaya varmısın
Ce: varmisin? yokmusun? yaparım tabi hemde bol köpüklü peki alttaki sende kahve falı bakmaya varmısın
nisan Yeni Üye Üye 21 Nisan 2008 #76 Ce: varmisin? yokmusun? anlamam ama atarim tutar alttaki sen diet yapmaya varmisin yokmusun
M Monera Forum Okuru 27 Nisan 2008 #77 Ce: varmisin? yokmusun? yokum yaa zaten zayıfım😀 alttaki dedikoduya varmısın(ıyy nefret ederimm)😀
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2008 #78 Ce: varmisin? yokmusun? aa dedikodu olmaaz 😀 alttaki acıktımda bana güzel bi yemek yapar mısın?
PaSikA Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2008 #79 Ce: varmisin? yokmusun? yaparım tabi buyur gel alttaki sende tatlıları yaparmısın
nisan Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2008 #80 Ce: varmisin? yokmusun? yaparim tabi ayip ettin alttaki sende bulasiklari yikarmisin