CaRiZmA Vip Melek Üye 8 Eylül 2008 #131 Cevap: varmisin? yokmusun? Ooooh mis gibi yaparim iceriz valla. alttaki canimda bi köfte cekti ki yapiversen 😀
Cevap: varmisin? yokmusun? Ooooh mis gibi yaparim iceriz valla. alttaki canimda bi köfte cekti ki yapiversen 😀
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 8 Eylül 2008 #132 Cevap: varmisin? yokmusun? tamam yapayım canım sen de tatlı kap gel😀 Alttaki bugün iftarda yalnızım gel beraber açalım ?
Cevap: varmisin? yokmusun? tamam yapayım canım sen de tatlı kap gel😀 Alttaki bugün iftarda yalnızım gel beraber açalım ?
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 8 Eylül 2008 #133 Cevap: varmisin? yokmusun? keske daha once baksaydim tuh 😀 alttaki bana bir bardak su getirirmisin? 😀
Cevap: varmisin? yokmusun? keske daha once baksaydim tuh 😀 alttaki bana bir bardak su getirirmisin? 😀
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 8 Eylül 2008 #134 Cevap: varmisin? yokmusun? tabiki ne demek 🙂 benimle sahurda davul çalmaya var mısın yok musun?😀
PaSikA Yeni Üye Üye 9 Eylül 2008 #135 Cevap: varmisin? yokmusun? tamam davulu ben çalarım alttaki sende mani söylermisin
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 9 Eylül 2008 #136 Cevap: varmisin? yokmusun? yok ya ben söleyemem😀 alttaki benim için bir şarkı sölermisin? 🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 9 Eylül 2008 #137 Cevap: varmisin? yokmusun? Tabiki söylerim sesimde güzeldir ki Alttaki bize gitar calar misin?
mislinay Yeni Üye Üye 9 Eylül 2008 #138 Cevap: varmisin? yokmusun? bilmiyorum çalmayı ama sizin için çalmaya çabalarım🙂 alttaki şöyel güzel bir iftar sofrası hazırlarmısın🙂
Cevap: varmisin? yokmusun? bilmiyorum çalmayı ama sizin için çalmaya çabalarım🙂 alttaki şöyel güzel bir iftar sofrası hazırlarmısın🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 9 Eylül 2008 #139 Cevap: varmisin? yokmusun? tamam buyrun iftara yemekler benden alttaki sende gelirken ramazan pidesi alırmısın 🙂
Cevap: varmisin? yokmusun? tamam buyrun iftara yemekler benden alttaki sende gelirken ramazan pidesi alırmısın 🙂
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 9 Eylül 2008 #140 Cevap: varmisin? yokmusun? almazmıyım sıcak sıcak hemdee😀 alttaki bana dondurma getirirmisin